Πρόσθετο ανακοινωθέν της FIM και της World Anti-Doping Agency έκανε γνωστό το γεγονός ότι ο Broc Tickle βρέθηκε θετικός σε έλεγχο Doping.

Ο έλεγχος έγινε στον αγώνα του San Diego. Η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει ότι ο Tickle αναγνωρίστηκε για την χορήγηση των ακολούθων ουσιών 5 μεθυλενίων και 2 αμίνων. Οι συγκεκριμένες ουσίες είναι στην 6η ενότητα διεγερτικών της λίστας των απαγορευμένων ουσιών για το 2018. Η εξέταση έγινε από δείγμα ούρων στον αγώνα του San Diego και η ανάλυση έδειξε την μη νομιμότητα του Tickle.

Οι νόμοι της WADA υποχρεώνουν σε 4ετη απαγόρευση από τους αγώνες. Στην περίπτωση του Tickle όμως η απαγόρευση του είναι προσωρινή έως ότου παρθεί η τελική απόφαση. Υπάρχει το δικαίωμα απαίτησης της εξέτασης του δευτέρου δείγματος.

Έχουμε δει τα τελευταία χρόνια τους ελέγχους Anti-Doping να έχουν στενέψει τα περιθώρια κάνοντας τους κανονισμούς αυστηρούς τόσο στους ελέγχους αλλά και στις ποινές. Περίτρανο παράδειγμα αυτό του James Stewart.

Εξελίξεις θα υπάρξουν σύντομα με την τελική επίσημη απόφαση για την περίπτωση Broc Tickle να αναμένεται.

Α. Πανταζής

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.