Θετικά είναι τα νέα για την κατάσταση της υγείας του δεκαετή παγκόσμιου πρωταθλητής motocross.  

Η κατάσταση της υγείας του Stefan Everts, που έχει πληγεί από ελονοσία, προχωράει ευνοϊκά και δεν είναι πλέον κρίσιμη, γι ‘αυτό και ο δεκαετής παγκόσμιος πρωταθλητής στο motocross δεν χρειάζεται πλέον ύπνωση, όπως ανέφερε η οικογένεια σε μια δήλωση.

Ο Everts εξακολουθεί να βρίσκεται σε εντατική φροντίδα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Leuven, όπου παρακολουθείται στενά και πρόσβαση έχουν μόνο τα μέλη της οικογένειάς του. Ωστόσο, έχει σηκωθεί από το κρεβάτι και μπορεί να περπατήσει λίγο, κάτι που δείχνει την θετική πορεία της κατάστασής του.

Όσον αφορά τις συνέπειες της ελονοσίας, οι έρευνες και οι εξετάσεις συνεχίζονται κατά τη διάρκεια της θεραπείας, τίποτα δεν μπορεί να ειπωθεί προς το παρόν.

Η Everts προσβλήθηκε απο ελονοσία στο Κονγκό, όπου συμμετείχε πριν από ένα μήνα σε φιλανθρωπικό γεγονός. Πρώτα εισήχθη στο νοσοκομείο του Hasselt, και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο UZ Leuven.

Ο Everts αντιλαμβάνεται μετά από μια συνομιλία με τους καθηγητές του Leuven ότι έχει ξεφύγει από τα χειρότερα την τελευταία στιγμή, λέγοντας ” Ότι είμαι ακόμα εδώ είναι το καλύτερο δώρο Χριστουγέννων μου”.

Η οικογένεια Everts θα ήθελε να ευχαριστήσει και πάλι όλους για την υποστήριξή τους και τα λόγια ενθάρρυνσης, καθώς δεν μπορούν να απαντήσουν προσωπικά σε όλα τα μηνύματα συμπάθειας και θα ήθελαν να το κάνουν δημόσια. Η οικογένεια Everts ζητά – όπως τις τελευταίες εβδομάδες – να της δώσει την απαραίτητη ηρεμία, ώστε να μπορέσει να συγκεντρωθεί πλήρως στον Stefan .

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.