Δεύτερη συνεχή χρονιά που δεν θα δούμε τον Malcolm Stewart στο AMA Lucas Oil Pro Motocross.

Ένα γεγονός το οποίο σίγουρα δεν ωφελεί τον ίδιο και την πορεία του. Την πρώτη φορά που συνέβη, πέρσι δηλαδή ερχόμενος ως πρωταθλητής αποφάσισε να αγωνιστεί με σκοπό να προετοιμαστεί κατάλληλα για το Supercross του 2018. Φέτος παρά το ότι η χρονιά του ξεκίνησε σε μια μέτρια κατάσταση έχοντας τα θετικά και τα αρνητικά, κατέληξε με εργοστασιακή υποστήριξη από την JGR. Για το καλοκαίρι δεν θα καταφέρει να είναι ενεργός και αυτό όπως σύμφωνα ο ίδιος είπε όχι λόγο δικής του επιλογής απλά δεν έχει την ευκαιρία. Άλλο ένα στραβοπάτημα για τον Mookie. Δεν θα ήταν στους βασικούς διεκδικητές του πρωταθλήματος αλλά σίγουρα θα είχε την βελτίωση που θα ήθελε στον τομέα της φυσικής του κατάστασης, κάτι για το οποίο αντιμετωπίζει προβλήματα και στο Supercross.

Α. Πανταζής

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.