Το παγκόσμιο πρωτάθλημα motocross φτάνει στο τέλος της σεζόν και σας δίνει την δυνατότητα να παρακολουθήσετε του επόμενους αγώνες live με έκπτωση 70%.

YOU-16-6031_MXGP-TV-Promo-End-of-season-EN_800x533px_V1

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλα OnDemand στο www.mxgp-tv.com , και αν κάνετε εγγραφή τώρα, μπορείτε να παρακολουθήσετε τους επόμενους τρεις γύρους του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος FIM Motocross , το MXGP της Ολλανδίας, τοMonster Energy MXGP της Αμερικής και το μεγάλο φινάλε, το Monster Energy MXGP των ΗΠΑ, ΖΩΝΤΑΝΑ, με έκπτωση 70% για το πακέτο premium!

Επίσης θα έχετε ζωντανή πρόσβαση στο Monster Energy FIM Motocross των Εθνών και το νέο Monster Κύπελλο Energy SMX Riders, που θα πραγματοποιηθεί στις 8 Οκτωβρίου στο Γκελζενκίρχεν της Γερμανίας, όπου θα δείτε τους καλύτερες αναβάτες στον κόσμο, και αυτό περιλαμβάνει, Tim Gajser, Ryan Dungey, Marvin Musquin, Jeffrey Herlings, Max Nagl, Jason Anderson, Zach Osborne, Gautier Paulin και Evgeny Bobryshev!

Κάντε κλικ ΕΔΩ για να επωφεληθείτε από αυτή τη μεγάλη προσφορά και να κερδίσετε  έκπτωση 70%.

Λ. Ιωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.