Ο Βέλγος βετεράνος ανακοίνωσε την απόσυρση του από τον παγκόσμιο χώρο του Motocross. Το νέο έγινε γνωστό στο GP της Ολλανδίας από τον ίδιο.

Ken De Dycker1

Ύστερα από 15 επιτυχημένες σεζόν στην ελίτ του παγκοσμίου επιπέδου είναι η ώρα για το #9 να πει το αντίο. Αν και δεν κατάφερε ποτέ να στεφτεί παγκόσμιος πρωταθλητής οι επιτυχίες του και τα κατορθώματα του είναι αξιοζήλευτα, έχοντας μια νίκη σε MXoN και αρκετά βάθρα. Έχει ανεβεί 5 φορές στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου έχει κατακτήσει δυο φορές την 3η θέση στον βαθμολογικό πίνακα και επίσης έχει αρκετά πρωταθλήματα σε Μεγάλη Βρετανία, Γερμάνια και Βέλγιο.

Ο ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά, “Αυτό ήταν, αυτό ήταν όλο”. Για τον ίδιο ήταν μια χρονιά επίπονη ψυχολογικά λόγο των πολλών μικρών προβλημάτων που βρέθηκε αντιμέτωπος, έχοντας να αλλάξει ομάδα μάλιστα στα μισά της σεζόν. Ύστερα από 15 χρονιά στο κορυφαίο επίπεδο έκρινε ότι ο κύκλος του στο MXGP έχει κλείσει και είναι η ώρα να αποχωρήσει. Δήλωσε αβεβαιότητα για το τι θα κάνει στην συνέχεια. Κλείνοντας ευχαρίστησε θερμά όλους όσους τον βοήθησαν όλα αυτά τα χρονιά με όποιο τρόπο βοήθησαν. Ο Marc Boone ιδιοκτήτης της 24MX Honda εξέφρασε την λύπη του για την απόφαση του De Dycker αλλά την ιδία στιγμή κατανοεί και σέβεται την απόφαση του αθλητή του. Με την σειρά του ευχαρίστησε τον Βέλγο αναβάτη για τον επαγγελματισμό του και όλη την συνεισφορά του και θα ήθελε να του ευχηθεί τα καλύτερα για την συνέχεια.

Α. Πανταζής.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.