Την αποχώρηση του από την ενεργό αγωνιστική δράση έκανε γνωστή μέσω του instagram ο Γάλλος αναβάτης. Στα 29 του χρόνια ο Christophe πήρε την μεγάλη απόφαση να αφήσει οριστικά το κορυφαίο επίπεδο αγώνων.

27592_christophe-pourcel-husqvarna-fc-450-2016

Έχοντας πολλές στιγμές ένδοξες καλές και κακές στην καριέρα του, μια καριέρα πλούσια, έχοντας έναν παγκόσμιο τίτλο στα GP, μια νικηφόρα πορεία στην Αμερική και το AMA, δήλωσε μια ικανοποίηση που αποχωρεί υγιής. Ύστερα από τόσους πολλούς τραυματισμούς, αρκετούς πολύ σοβαρούς με τον σοβαρότερο αυτόν του 2007 όπου είχε μείνει παράλυτος.

Πλέον κοιτάζει μπροστά στο επόμενο κεφάλαιο στη ζωή του μακριά από τους αγώνες και κοντά στην οικογένεια του και τους ανθρώπους του. Ευχαρίστησε όλους όσους τον στήριξαν στην πορεία του όλα αυτά τα χρόνια, χορηγούς, ομάδες, εταιρίες και φανς. Μπορεί να είναι ακόμη σε ανταγωνιστικό επίπεδο αλλά το σώμα του έχει υποστεί πολλά και είναι ώρα να φύγει, ήταν τα λόγια του Γάλλου Pourcel.

Ένα κεφάλαιο έκλεισε για έναν πολύ ταλαντούχο αναβάτη ο οποίος το απέδειξε περίτρανα μέσα στις πίστες.

Α. Πανταζής

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.