Ο τελικός Αγώνας  scramble του πανελλήνιου πρωταθλήματος διεξήχθη στο χωριό Καλαμάκι Φθιώτιδα από την ΛΕ.ΔΙ.ΛΑ. με 32 συμμετοχές.

Το τερέν ήταν ιδανικό, λασπωμένο αλλά όχι ιδιαίτερα βαρή, ευχάριστο οδηγικά για τους αναβάτες, αλλά πολύ στενό στην μεγαλύτερη διάρκεια του, κάνοντας μετά τους πρώτους γύρους βαθειά πατήματα που δεν βοηθούσαν στις προσπεράσεις με σχετικά λίγα, πολύ θεαματικά σημεία για τους λίγους θεατές .Ένα θέμα προέκυψε για τον καταρτισμό των κατηγοριών για το που θα έπρεπε να συμμετέχουν οι αναβάτες που αγωνίστηκαν και στα περιφερειακά πρωτάθλημα και στα πρωτάθλημα βορείου ή νοτίου motocross ή enduro μαζί, λύθηκε ικανοποιώντας το αίτημα των αναβατών.

10836607_755703351175206_513913696_n

Νικητής στην S2 του πανελλήνιου πρωταθλήματος και ταχύτερος όλων ήταν ο Αλέξης Ζώρας με το ολοκαίνουργιο KTM 350. Από τους πρώτους γύρους ο Αλέξης Ζώρας με τον Μιχάλη Ντουζένη της S1 αποσπάστηκαν από τους υπόλοιπους με τον Ζώρα να παίρνει την πρωτοπορία μετά τον τέταρτο γύρο και να ανοίγει την διαφορά τους στους πρώτους δυο γύρους, κοντά τους ήταν και ο Θανάσης Γκαγκανάτσιος με αστείρευτες δύναμης παρά την ηλικία του. Ο αγώνας του Αλέξη Ζώρα ήταν μοναχικός μέχρι το πέσιμο της καρό σημαίας παίρνοντας μια άνετη νίκη. Δεύτερος της κατηγορίας S2 ήταν ο Μανώλης Σκύβαλος που ταξίδεψε από την Κρήτη για να συμμετάσχει, μετά από μια κακή εκκίνηση ο Κρητικός αναβάτης έμπλεξε σε περιπέτειες μη μπορώντας να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από την δεύτερη θέση. Τρίτος της κατηγορίας ο Γρεβενιώτης Χρήστος Παπαθεοδώρου που έκλεισε καλά μια επιτυχημένη χρονιά για αυτόν και την ομάδα του. Την εξάδα έκλεισαν ο τοπικός Δημήτρης Μπάκας που αγωνίστηκε τραυματίας, ο πανταχού παρών Βεροιώτης Κωνσταντίνος Γκόσκινος έχοντας συμμετάσχει σε παραπάνω από δεκαπέντε επισήμους αγώνες και ο τοπικός Κώστας Kωσταντινάκης.

Αλέξης Ζώρας

Αλέξης Ζώρας

Νικητής στην S1 και δεύτερος γενικής ο Παναγιώτης Παπίλας που αν και δεν ξεκίνησε καλά έχοντας σταθερό ρυθμό κάλυψε την διαφορά του από τον Μιχάλη Ντουζένη και τελικά στέφθηκε νικητής με 5 δευτερόλεπτα διαφορά από τον δεύτερος Ντουζένη που ότι κέρδισε στην αρχή του αγώνα τα έχασε στον δέκατο τρίτο γύρο. Τρίτος ο Κατερινιώτης Αλέξης Γεωργαντάς που προβληματίστηκε αρκετά από της συνθήκες του αγώνα. Τέταρτος ο Θανάσης Γκαγκανάτσιος που παρά τα 46 του χρόνια γράφει χρόνους και έχει αντοχές εφήβου με πέμπτο τον Παναγιώτης Ζαφειριού.

Παναγιώτης Παπίλας

Παναγιώτης Παπίλας

Στα περιφερειακά στην S1 η κατάταξη των αναβατών στο πρώτο γύρο ήταν και η τελική με νικητή τον Βεροιώτης Γιώργος Θεοδωρίδη που πήρε τον τρίτο τίτλο του για φέτος μετά από ένα συνετό αγώνα. Δεύτερος ο ποιοτικός Θανάσης Βούλγαρης από το Άστρος Αρκαδίας. Πίσω τους οι Πιλάλας και Τορβάς έδωσαν μάχη μέχρι το πέσιμο της καρό σημαίας με τρίτο τον Πιλάλα Παναγιώτη από την Ιτέα και τέταρτο τον Παναγιώτη Τορβά από το Κρανίδι Αργολίδας. Πέμπτος ο τοπικός Τζούφλας Λάμπρος και έκτος ο Κώστας Θυμιόπουλος από την Καρδίτσα.

Γιώργος Θεοδωρίδη

Γιώργος Θεοδωρίδη

Στην S2 μετά από πολλές ανακατατάξεις τελικός νικητής ο Βολιώτης Αποστόλης Μπέμπης καθώς κατάφερε να επιβληθεί του τοπικού Δημήτρη Καρπούζη που βρέθηκε στους πρώτους γύρους να ηγείται της κατηγορίας. Για την τρίτη θέση δόθηκε μάχη από τρεις αναβάτες, τελικά τρίτος ο Ανδρέας Θεόδωρου από τους Φούρνους Αργολίδας, τέταρτος ο Ράπατσουλεας Δημήτρης από την Σπάρτη και πέμπτος ο Κώστας Σαπαντζής από τα Γιαννιτσά .Έκτος ο έταιρος Βολιώτης Μπενάκης Γιώργος.

Κατηγορία S2 περιφερειακού

Κατηγορία S2 περιφερειακού

Από την στιγμή που όλα δείχνουν τα περιφερειακά πρωταθλήματα και ο τελικός και του χρόνου θα παραμείνουν ως έχει, το ENDURO-FIGHTER πρότεινε σε μέλη του συμβουλίου της ομοσπονδίας, ο συγκεκριμένος αγώνας να αποκτήσει μια εντελώς διαφορετική μορφή με προσκεκλημένους τους καλύτερους αναβάτες των πρωταθλημάτων σε μια φιέστα με πρωτότυπα event για το κλείσιμο της χρονιάς.

Αποτελέσματα:  Αποτελέσματα Αγώνα     Γυρολόγιο

Φωτογραφικό Υλικό.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.