Με νικητές τους Ανδρέα Ανδρέου και Φώτη Κόλλια πραγματοποιήθηκε ο τελικός του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος MX-65 & MX-85 στην πίστα της Πτολεμαΐδας στις 6 Ιουνίου.

Απονομές ΜΧ65

Απονομές ΜΧ65

Στην MX-65 οι Ανδρέου και Σάγμαλης σημείωσαν τους δυο ταχύτερους χρόνους στα δοκιμαστικά έχοντας αρκετή διαφορά από τους υπόλοιπους της κατηγορίας. Στον αγώνα ο Ανδρέα Ανδρέου νίκησε και στα δυο σκέλη οδηγώντας γρήγορα καθώς ο εταίρος διεκδικητής του τίτλους Αντώνης Σάγμαλης στάθηκε άτυχος έχοντας από μια πτώση σε κάθε σκέλος. Στo πρώτο σκέλος ο Σάγμαλης έφυγε μπροστά αλλά η πίεση του Ανδρέου τον έφερε πρωτοπόρο, μέχρι τον τέταρτο γύρο οι δυο αναβάτες γυρνούσαν στους ίδιους ρυθμούς εκεί ο Σάγμαλης είχε μια πτώση που του στέρησε τις ελπίδες που είχε για την πρώτη καρό σημαία της κατηγορίας. Στο δεύτερο σκέλος ο Σάγμαλης έφυγε και πάλι καλύτερα στην εκκίνηση αλλά στην πρώτη στροφή είχε μια πτώση που τον έφερε πολύ πίσω. Ο Δημήτρης Καλαθάς μπήκε επικεφαλής για λίγο αλλά με τον έμπειρο Ανδρέου αποφασισμένο να ζευγαρώσει την νίκες και τους τίτλους του πίσω του δεν είχε πολλές ελπίδες. Ο Ανδρέου μετά τον πρώτο γύρο είχε έναν μοναχικό αγώνα με τον Σάγμαλη να οδηγεί φανταστικά και να περνάει όλους τους υπόλοιπους αναβάτες. Τρίτος με μια τρίτη και μια τέταρτη θέση ο Αναστάσιος Αλειφερόπουλος με τέταρτο τον άτυχο Δημήτρη Καλαθά με το ίδιο αποτέλεσμα και μια πτώση στον τρίτο γύρο του δεύτερου σκέλους που ίσως του στέρησε το τρίτο σκαλί του βάθρου. Πέμπτη η δεσποινίς Λάμπρου και έκτος ο τοπικός Ηλίας Γρηγοριάδης.

Απονομές ΜΧ85

Απονομές ΜΧ85

Στην MX-85 η απουσία του φαβορί της κατηγορίας περσινού πρωταθλητή Δημήτρη Τουρατζίδη λόγο τραυματισμού άνοιγε το δρόμο στους υπόλοιπους για τον πρώτο τους τίτλο. Ο ανεβασμένος Φώτης Κόλλιας φάνηκε από τα δοκιμαστικά ότι ήταν ένα κλικ ταχύτερος από τους, Σαράντη Μαλακάκη, Άγγελο Βογιατζή και Γρηγόρη Κράβουζανο. Η επίδοση του Κόλλια στα δοκιμαστικά επαληθεύτηκε και στα δυο σκέλη. Στο πρώτο σκέλος ο Κόλλιας έφυγε πρώτος οδήγησε θεαματικά και πήρε μια άνετη νίκη, πίσω του ο Μαλακάκης σε γνώριμα λημέρια επικράτησε του Βογιατζή με τον Κράβουζανο μετά από έναν κακό πρώτο γύρο να ανεβαίνει και να βρίσκεται τέταρτος. Στο δεύτερο σκέλος ο Κόλλιας ήταν πάλι νικητής αλλά το γεγονός που σημάδεψε το σκέλος και τον αγώνα ήταν η πολύ άσχημη πτώση του Σαράντη Μαλακάκη στον τρίτο γύρο. Μέχρι εκείνη την στιγμή Μαλακάκης και Βογιατζής πήγαιναν ρόδα ρόδα και έδιναν μάχη για την δεύτερη θέση. Τελικά δεύτερος στο σκέλος και τον αγώνα ο Άγγελος Βογιατζής με τρίτο τον Γρηγόρη Κραβουζάνο. Τέταρτος ο Γιώργος Καριώτη με μια τέταρτη θέση και μια έβδομη, πέμπτος ο άτυχος Σαράντης Μαλακάκης με την δεύτερη θέση του πρώτου σκέλους, και έκτος ο Κονοπισόπουλος Παναγιώτης.

Ασχέτος αποτελέσματος και οι 19 αναβάτες ήταν υπέροχοι, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό κάτω από τον καυτό ήλιο. Η Α.Μ.Ο.ΕΟΡΔΑΙΑ έδωσε για ακόμα μια φορά τον καλύτερο εαυτό της.

Τα κύπελλα ήταν προσφορά του Συμεών Μαλακάκη που σαν καλώς οικοδεσπότης θέλησε να ευχαριστήσει τους συναθλητές του γιου του.

Να ευχηθούμε περάστηκα στον άτυχο Σαράντη Μαλακάκη και ας ελπίσουμε ότι από το πηγαδάκι και από τις προτάσεις των γονιών στον κύριο Σιούλη θα φανεί ηλιαχτίδα για την ανατολή του MOTOCROOS στις μικρές ηλικίες.

ΑΝΔΡΕΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΑΝΔΡΕΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ

10527975_678437375568471_1728709659_n

ΚΟΛΛΙΑΣ ΦΩΤΗΣ

10531203_678437485568460_960438010_n

ΣΑΓΜΑΛΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

10531081_678437395568469_1885218126_n

ΜΑΛΑΚΑΚΗΣ ΣΑΡΑΝΤΗΣ

 

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.