Στο μαγευτικό τοπίο της Κατερίνης, το πλατανόδασος ολοκληρώθηκε ο τελικός αγώνας SCRAMBLE για το Πανελλήνιο αλλά και το Περιφερικό πρωτάθλημα.

1111111

Δυστυχώς λίγοι αναβάτες τίμησαν με την παρουσία τους τον αγώνα, αν και η περιοχή που ορίστηκε για να διεξαχθεί ο αγώνας ήταν η ιδανικότερη για τους αναβάτες απο την Μακεδονία, την Θεσσαλία και την Θράκη. Πολλούς αναβάτες τους προβλημάτισε το ποσό της συμμετοχής για έναν τέτοιο θεσμό, μιας και τις προηγούμενες χρονιές ήταν απο συμβολικό εως και μηδενικό. Ίσως η ομοσπονδία πρέπει να βρει λύση σε αυτό το θέμα μιας και η εκάστοτε διοργανώτρια λέσχη πρέπει να βγάζει τα έξοδά της. Το σωματείο με τους περισσότερους αναβάτες ηταν ο Μ.Ο.Λ.Π. με τους ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ, ΜΑΤΖΩΡΟ και ΕΥΜΟΡΦΙΑΔΗ να ταξιδεύουν πολλά χιλιόμετρα για να συμμετέχουν στον αγώνα, δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό και προσφέροντας πλούσιο θέαμα στους θεατές.

Η σχεδίαση της διαδρομής ήταν απολαυστική και παράλληλα απαιτητική όπου είχε από όλα, πίστα, άμμο, πέτρα, φύλλα και λάσπη μήκους 6.5 χιλιομέτρων.

Κατηγορία S1: Στην κατηγορία S1 για το Πανελλήνιο, νικητής ήταν ο ΑΛΕΞΗΣ ΖΩΡΑΣ κάνοντας ένα καλό αγώνα κατάφερε να βρεθεί στην πρώτη θέση. Στην δεύτερη θέση τερμάτισε ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΣΙΟΣ ύστερα από μια κακή εκκίνηση πέρασε πολλούς αναβάτες για να φτάσει στην 2η θέση με μικρή διάφορα από τον 3ο ΓΙΩΡΓΟ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ο όποιος δεν σταμάτησε να πιέζει μέχρι το τέλος κάνοντας τον ταχύτερο του χρόνο στον τελευταίο γύρο μετά απο μεγάλη μάχη που έδωσε με τον ΜΟΣΙΟ. Στην 4η θέση τερμάτισε ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ μη μπορώντας να ακολουθήσει τον γρήγορο ρυθμό των προπορευόμενων. 

ΑΛΕΞΗΣ ΖΩΡΑΣ

ΑΛΕΞΗΣ ΖΩΡΑΣ

Η S1 του περιφερειακού πρωταθλήματος είχε νικητή τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΕΛΙΓΙΑΝΝΗ που πήρε και την 5η θέση του πανελλήνιου κάνοντας σταθερό αγώνα και αφήνοντας πίσω του τον ΘΕΟΧΑΡΗ ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΗ στην 2η θέση της κατάταξης και 6η στην κατάταξη του πανελλήνιου. 3ος ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΥΜΟΡΦΙΑΔΗΣ, ο οδηγός από την Νότια Ελλάδα. Στην 4η θέση τερμάτισε ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΑΜΠΑΞΗΣ με μικρή διάφορα μπροστά από τον ΛΑΖΑΡΟ ΙΩΑΝΝΙΔΗ που τερμάτισε 5ος, με 6ο τον ΨΑΡΡΑ ΠΑΥΛΟ.

ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΕΛΙΓΙΑΝΝΗ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΕΛΙΓΙΑΝΝΗΣ

Κατηγορία S2: H κατηγορία S2 του πανελληνίου ήταν υπόθεση δυο αναβατών, του ΒΑΓΓΕΛΗ ΠΑΥΛΙΔΗ και ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΑΚΑ. Οι δυο αναβάτες οδηγώντας από την αρχή του αγώνα στον ίδιο ρυθμό και πολύ κοντά με αρκετές μάχες και αλληλοπροσπεράσματα πρόσφεραν θέαμα με νικητή τον ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ. Οδήγησε πολύ έξυπνα διαχειρίστηκε σωστά τον αγώνα και κέρδισε τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΑΚΑ ο όποιος μετά από μια καλή παρουσία τερμάτισε 2ος. Στην 3η θέση αθόρυβα ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΡΣΑΜΗΣ αποφεύγοντας τα ρίσκα και τις υπερβολές. Στην 4η θέση ένας οδηγός από το MOTOCROSS, ο ΣΤΑΘΗΣ ΦΥΣΕΚΗΣ, δείχνοντας ότι μπορεί και στα SCRAMBLE. Την πεντάδα συμπλήρωσε ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ

Η κατηγορία S2 του περιφερικού κύλησε πιο ομαλά με νικητή τον σταθερό ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΒΡΑΧΝΟ που τερμάτισε και 6ος στην κατάταξη του πανελληνίου. Πίσω του τερμάτισε ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΑΝΤΖΩΡΟΣ αδυνατώντας να δώσει την μάχη για την πρώτη θέση. Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΠΑΖΗΣ ανέβηκε στην 3η θέση συμπληρώνοντας το βάθρο. Την εξάδα έκλεισαν οι ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΕΛΕΤΙΑΔΗΣ, ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ και ο ΚΟΥΡΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ στην 4η, 5η και 6η θέση αντίστοιχα.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΡΑΧΝΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΡΑΧΝΟΣ

Τον ταχύτερος γύρο της ημέρας έκανε ο αναβάτης  #ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ με χρόνο 7:38:733.

Αποτελέσματα Εδώ.

Φωτογραφικό Υλικό: Parts1Parts2Parts3Parts4

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.