Ενημέρωση της κατάστασης από την Red Bull KTM όσον αφορά την συμμετοχή του Herlings στον τελευταίο αγώνα για το AMA Lucas Oil Pro Motocross Championship.

jeffrey herlings

Αν και αρχικά η συμμετοχή του ήταν φημολογούμενη και εν συνεχεία σε επίσημη ανακοίνωση η συμμετοχή του επιβεβαιώθηκε πως δεν θα γίνει ποτέ. Με νεότερη ανακοίνωση όμως αυτή την φορά από την ομάδα του και τον ίδιο είναι και πάλι ενεργός για τον συγκεκριμένο αγώνα και αναμένεται να τον δούμε ετοιμοπόλεμο για πρώτη φορά σε αγώνα του AMA. Κάτι που ίσως κάποια στιγμή δεν θα είναι για έναν μονό αγώνα. Ο ίδιος δήλωσε ότι η συμμετοχή του είναι καθαρά για λόγους προετοιμασίας και προσαρμογής εν όψη του USGP.

Α. Πανταζής

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.