Η Σερβική Motocross Λέσχη Gajici ήταν αυτό το Σαββατοκύριακο ο οικοδεσπότης του τελευταίου γύρου 65cc-85cc της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Επτά χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν με αυξημένη τη θερμοκρασία για να απολαύσουν τους όμορφους αγώνες των αναβατων.

Στην Mx2 ο Γιώργος Αρβανίτης ήταν ο μόνος Έλληνας αναβάτης που έδωσε το παρών, και με μία καταπληκτική εμφάνιση και πάλι κατάφερε να πάρει την δεύτερη θέση του βάθρου με δύο δεύτερες θέσεις πίσω απο τον Michael Ivanov.

Ο Βούλγαρος Hakan Halmi (KTM) ήταν ο νικητής της ημέρας στην MX85, έχοντας κερδίσει δύο αγώνες με μεγάλη διαφορά μπροστά απο τον επίσης Βούλγαρο αναβάτη Alex Dimitrov (KTM), ο οποίος κατάφερε να τερματίσει δεύτερος και στα δύο σκέλη. Τρίτος και στα δύο σκέλη ο Momchil Ivanov (KTM). Ακόμα κι αν απουσίαζε απο τον αγώνα της Κροατίας ο αναβάτης Nikola Hranic κέρδισε τη γενική της Νοτιοανατολικής Ζώνης με 163 βαθμούς, 12 περισσότερους από τον Alex Dimitrov. Οι Έλληνες αναβάτες, Γιώργος Καρυώτης και  Άγγελος Βογιατζής κατάφεραν να μπούν στην πρώτη δεκάδα του πρωταθλήματος και να πάρουν την πρόκριση με την 8η και 9η θέση αντίστοιχα.

Γενική κατάταξη Πρωταθλήματος

Γενική κατάταξη Πρωταθλήματος ΕΜΧ85

Η MX65 ήταν μια Ουγγρική υπόθεση με τον Adam Kovacs να κερδίζει και τα δύο σκέλη. Στην δεύτερη θέση ο Βούλγαρος Kristian Ivanov (KTM) με (3-2) και τρίτος ο Ούγγρος Jakob Kristof (KTM) με (4-2). Οι Έλληνες αναβάτες, Αντώνης Σάγμαλης με μία πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα, κατάφερε να είναι 2ος στη γενική κατάταξη και να πάρει την πρόκριση κάτι που δυστυχώς ο Δημήτρης Καλαθάς με την απουσία του απο τον αγώνα της Σερβίας δεν κατάφερε, καταλαμβάνοντας έτσι την 13η θέση στην βαθμολογία.

Γενική κατάταξη Πρωταθλήματος ΕΜΧ65

Γενική κατάταξη Πρωταθλήματος ΕΜΧ65

Αποτελέσματα:

Τελικός του MX65 και MX85 θα πραγματοποιηθεί στο Hyvinkaa της Φινλανδίας στις 12-13 Ιουλίου.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.