Τελευταίες δοκιμασίες για τους αναβάτες του MXGP καθώς δυο μεγάλα διεθνή MOTOCROSS αυτή την Κυριακή θα είναι το τελευταίο τεστ ετοιμότητας τους ενόψει του πρωταθλήματος.

mxgp

Ο τρίτος και τελευταίο γύρος του διεθνές ιταλικού motocross διοργανώνεται στο ΟΤΤΟΒΙΑΝΟ με αρκετούς από τους πρωτοκλασάτους αναβάτες της MXGP. Πιθανότατα να δούμε ξανά και τον Ιταλό Antonio Cairoli εν δράση. Ενώ στην Γαλλία στο Mx-Valence η κατηγορία της MX2 φαίνεται να έχει περισσότερο ενδιαφέρον καθώς ο Ολλανδός Herlings θα μονομαχήσει για ακόμα μια φορά με τον Βρετανό Anstie.

Λίστα συμμετοχών Ιταλικού motocross:1

2

3

Λίστα συμμετοχών Mx-Valence:

4

5

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.