Σύμφωνα με τις τελευταίες αλλαγές που έγιναν στο πρόγραμμα του βαλκανικού πρωταθλήματος, θα υπάρχει στην χώρα μας διήμερος αγώνας Enduro το Σαββατοκύριακο 13-14 Μαΐου που θα μετράει και στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

bmu_250.gif

Η προσθήκη αυτή δεν ήταν η μόνη καθώς υπήρξε αλλαγή στην ημερομηνία τέλεσης και του πρώτου αγώνα που θα διεξαχθεί στο Sebis της Ρουμανίας. Οι υπόλοιπες ημερομηνίες και χώροι διεξαγωγής των αγώνων παρέμειναν σταθερές. Εν αναμονή της ανακοινώσεις του προγράμματος των πρωταθλημάτων από την Αθλητική Μοτοσυκλετιστική Oμοσπονδία Ελλάδος.

Το πρόγραμμα Enduro για το βαλκανικό πρωτάθλημα έχει ως εξής:

1-2 /4 Sebiș LION RACING TEAM ROMANIA
13-14/5 ΕΛΛΑΔΑ
14-15/10 Skopje FYROM

Πρόγραμμα Βαλκανικών πρωταθλημάτων Εδώ.

Ν. Ζέλλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.