Λιγότερο από είκοσι ημέρες μας χωρίζουν από τον παγκόσμιο αγώνα Εnduro των Σερρών και οι άνθρωποι της ΛΑΜΣ βρίσκονται επί ποδός.

Ο συγκεκριμένος αγώνας θα είναι ένα από τα δύο Παγκόσμια μηχανοκίνητα γεγονότα που θα πραγματοποιηθούν στις Σέρρες, καθώς στις 5-6 Νοεμβρίου υπάρχει και ο παγκόσμιος αγώνας του πρωταθλήματος Drift.

Το παγκόσμιο πρωτάθλημα επισκέπτεται για έκτη φορά την πόλη των Σερρών (2004, 2005, 2009, 2010 , 2015) που έχει πραγματοποιηθεί και το μοναδικό ISDE στην χώρα μας το 2008.

Οι εμπρόθεσμες συμμετοχές είναι ανοιχτές μέχρι τις 30 Μαΐου ενώ μετά από αυτή την ημερομηνία οι συμμετέχοντες θα επιβαρύνονται με 50 ευρώ συν στην συμμετοχή για την EnduroGP και την Junior και 30 ευρώ για την συμμετοχή τους στην νεοσύστατη OPEN. Οι συμμετοχές αναμένετε να φτάσουν περίπου τις εκατό καθώς στον συγκεκριμένο αγώνα δεν θα αγωνιστούν οι αναβάτες της κατηγορίας Υouth 125.

Στους πρώτου τρεις αγώνες που διεξήχθησαν σε Γερμανία, Ισπανία και Πορτογαλία έχουμε μια μίνι έκπληξη στην γενική EnduroGP με τον FREEMAN Bradley να προηγείται του HOLCOMBE Steve που αντιμετώπισε προβλήματα την δεύτερη ημέρα του πορτογαλικού αγώνα.  Ιδιαίτερα ανταγωνιστικός στους πρώτους αγώνες είναι και ο επίσης Βρετανός McCANNEY Daniel με τους SALVINI Alex, LARRIEU Loic και REMES Eero να αντιμετωπίζουν προβλήματα και να μένουν πιο πίσω στην γενική βαθμολογία.

Στην Ε1 ο FREEMAN έχει το απόλυτο με τους GUARNERI Davide, CAVALLO Matteo και OLDRATI Thomas να τον ακολουθούν και να μάχονται για την δεύτερη θέση.

Η Ε2 είναι για ακόμα μια φορά η πιο αμφίρροπη με τέσσερις αναβάτες να έχουν κερδίσει τους έξι αγώνες. Στην βαθμολογία προηγείται ο SALVINI Alex με τους CHARLIER Christophe, REDONDI Giacomo, LARRIEU Loic, HERRERA Benjamin και REMES Eero να τον ακολουθούν.

Κοντά σε ακόμα ένα τίτλο βρίσκεται ο HOLCOMBE Steve στην Ε3 με μόνο τον McCANNEY Daniel να μπορεί να σπάσει την κυριαρχία του, ενώ οι Γάλλοι GESLIN και ABGRALL ισοβαθμούν στην τρίτη θέση.

Ο προστατευόμενος της ΤΜ Ιταλός VERONA Andrea προηγείται στην γενική της junior έχοντας το απόλυτο. Δεύτερος 35 βαθμούς πίσω του βρίσκεται ο πρωτοπόρος της j2 Ισπανός FRANCISCO Enric με τους δύο αναβάτες της Sherco ESPINASSE Theophile και EDMONDSON Jack να τους ακολουθούν και να είναι στην δεύτερη θέση της j1 και j2 αντίστοιχα.

Στην νέα κατηγορία του πρωταθλήματος ο KNIGHT David ηγείται στην γενική της Open και στην Senior Open, ενώ βάσιμες ελπίδες για τίτλο έχουν οι REIS Goncalo και FLOCKHART Fraser σε αντίστοιχα 2S και 4S, με την συμμετοχή του ELLWOOD Thomas να ανακατεύει την τράπουλα στους τελευταίους δυο αγώνες.

Από ελληνικής πλευράς αναμένετε αρκετοί αναβάτες του Πανελληνίου πρωταθλήματος να ριχτούν στην μάχη. Ο πολυπρωταθλητής ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΙΑΦΑΡΙΚΑΣ είναι ο μόνος Έλληνας αναβάτης έως τώρα στην EnduroGP. Δυναμικό παρών θα δώσουν οι Έλληνες αναβάτες στην κατηγορία OPEN και στις τρεις υποκατηγορίες κυνηγώντας ακόμα και θέσεις στην πρώτη τριάδα.

Οι Έλληνες που έχουν δηλώσει ως τώρα συμμετοχή είναι οι ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΧΑΣΑΠΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΠΙΣΙΜΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΜΑΝΩΛΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΣ, ΚΑΛΕΝΔΕΡΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ, ΚΑΖΑΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ, ΜΙΝΩΣ ΚΟΝΙΔΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΡΑΚΟΥΣΗΣ και ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΑΚΑΡΩΝΑΣ.

Στο σχεδιασμό του αγώνα υπάρχουν αλλαγές καθώς το αρχικό πλάνο της ΛΑΜΣ μπορεί να ήταν πρωτοποριακό παίρνοντας αρχικά έγκριση, αλλά κάποιες διαφωνίες από μερικές ομάδες έφεραν αλλαγές. Τελικά τέσσερις γύροι των τριών ειδικών για την EnduroGP και ένας λιγότερος για την κατηγορία OPEN με διάρκεια περίπου μιας ώρας και σαρανταπέντε λεπτών ο κάθε γύρος, κάτι που μπορεί να αλλάξει μετά τον έλεγχο διαδρομής από το Maurizio Micheluz. Ο κάθε γύρος θα είναι 62 χιλιομέτρων με τα 15 περίπου από αυτά να αποτελούν τις τρεις χρονομετρημένες δοκιμασίες. H Cross θα πραγματοποιηθεί στο αυτοκινητοδρόμιο Σερρών και θα έχει μέρος της πίστας αλλά και πρόσθετα κομμάτια και θα έχει διάρκεια 3,5 χιλιομέτρων. H Enduro ειδική θα πραγματοποιηθεί στο γνωστό ρέμα του Αϊ – Γιώργη και θα είναι η μεγαλύτερη από τις τρεις μήκους 8,5 χιλιομέτρων, ενώ η τρίτη ειδική θα βρίσκετε στην Ραχωβίτσα και θα είναι ένα πραγματικό Extreme Test για όλους τους αναβάτες.

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει με το Super Test το απόγευμα της Παρασκευής που θα πραγματοποιηθεί μέσα στο αυτοκινητοδρόμιο, ενώ δίπλα από το αυτοκινητοδρόμιο θα υπάρχει το Practice Area για τις τελευταίες ρυθμίσεις.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.