Μετά τη στάση του χειμώνα, η Yamaha θα είναι πίσω στη δράση με την ισχυρότερη ομάδα και την επιλογή αναβατών στην 60χρονη αγωνιστική ιστορία της. Η Yamaha παρουσίασε τις επίσημες για το 2016 αγωνιστικές ομάδες σε όλες τις κατηγορίες, τόσο εντός όσο και εκτός δρόμου.

Yamaha-teams

Για το 2016 η Yamaha Racing Παγκόσμια Διάσκεψη Τύπου πραγματοποιήθηκε στο Diagonal της Βαρκελώνης, με την Movistar που είναι ο βασικός χορηγός της εργοστασιακής ομάδας Yamaha MotoGP. Η εκδήλωση διοργανώθηκε από του MotoGP σχολιαστή Gavin Emmett με δώδεκα ομάδες να μοιράζονται το βάθρο για να δείξουν τα αγωνιστικά χρώματα του 2016.

Πριν ανακοινωθούν οι ομάδες εντός και εκτός δρόμου της Yamaha, ο Πρόεδρος της Yamaha Motor Co. Ltd. κος Hiroyuki Yanagi είπε λίγα λόγια για τα αγωνιστικά της Yamaha. Στη συνέχεια μίλησε ο Γενικός Διευθυντής της Yamaha Motor Co., Ltd. Motorsports κος Kouichi Tsuji για την στρατηγική των αγώνων του 2016.

Ήρθε η ώρα για τις Off-road αγωνιστικές ομάδες της Yamaha, τις οποίες και μίλησαν πρώτα.

Ομάδες MX: Του 2015 FIM Motocross MXGP Παγκόσμιος Πρωταθλητής Romian Febvre, μαζί με του 2014 MXGP δεύτερο Jeremy Van Horebeek θα αγωνιστούν και πάλι το 2016 με την YZ450FM. Στην εκδήλωση θα συμμετάσχει στη μεγάλη κατηγορία από το ΚΕ.ΜΕ.Α. Yamaha MX της επίσημης ομάδας ο Valentin Guillod, ο οποίος θα καθοδηγείται από ton Αγωνιστικό Διευθυντής Marnicq Bervoets. Το 2016 η Yamaha θα συνεχίσει να εκπροσωπείται στην κατηγορία MX2 από δύο ισχυρές ομάδες, την ΚΕ.ΜΕ.Α. Yamaha MX Επίσημη ομάδα με τους αναβάτες Benoit Paturel και Brent Van doninck και την Wilvo Yamaha με τις επίσημη ομάδα στην κατηγορία ΜΧ2 με τους αναβάτες Aleksandr Tonkov και Julien Lieber. Όλα έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν τη νέα σεζόν με στυλ και με Yamaha YZ250F.

Ομάδες enduro:Ήρθε η ώρα για τους συμμετέχοντες του 2016 Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Enduro που έγινε και το επίκεντρο της προσοχής όλων. Η Miglio Yamaha επίσημη ομάδα Enduro1 θα πάρει το σχήμα με τον Mikael Persson και Jamie McCanney ως αναβάτες, τους πρωταθλητές του 2015 Enduro Junior World Champion και Enduro Κύπελλο Νέων αντίστοιχα.

Επτά χρόνια μετά τον εορτασμό της Enduro 2 πολυπόθητο τίτλο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα με τον Johnny Aubert, η Yamaha επιστρέφει στην άκρως ανταγωνιστική κατηγορία με το νέο WR450F. Ο περσινός αναβάτης Cristobal Guerrero της Εnduro1 κινείται στην τάξη Enduro2, μαζί με τον Loic Larrieu, να είναι ένα μέρος των νεοσύστατων.

 

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.