Η KTM South East Europe Α.Ε., αποκλειστικός αντιπρόσωπος των μοτοσυκλετών KTM και HUSQVARNA στην Ελλάδα, ενημερώνει για την ανάγκη ταξινόμησης των αταξινόμητων μοτοσυκλετών, μέχρι τις 31/12/2015.

Η KTM South East Europe Α.Ε. σεβόμενη τους πελάτες της,  ιδιοκτήτες μοτοσυκλετών KTM, HUSQVARNA και HUSABERG, ενημερώνει ότι όσοι ιδιοκτήτες μοτοσυκλετών προηγούμενων ετών μέχρι και MY2016, δεν έχουν ταξινομήσει τις μοτοσυκλέτες τους (κυρίως αφορά ιδιοκτήτες μοτοσυκλετών enduro), θα πρέπει να προβούν στην ταξινόμηση των μοτοσυκλετών τους (έκδοση άδειας κυκλοφορίας και πινακίδας) μέχρι τις 31/12/2015.

Από την 01/01/2016 αλλάζουν οι προδιαγραφές των οχημάτων που ταξινομούνται, οπότε οχήματα που έχουν μείνει αταξινόμητα, δεν θα μπορούν να ταξινομηθούν μετά τις 31/12/2015.

Προσοχή: Δεν αναμένεται να δοθεί παράταση!

Το δίκτυο επίσημων συνεργατών των εταιρειών KTM και  Husqvarna έχει ήδη ενημερωθεί σχετικά, ως εκ τούτου μπορείτε να λάβετε επιπλέον πληροφορίες με ένα τηλεφώνημα στον συνεργάτη της εταιρείας με τον οποίο συνεργάζεστε.

www.ktm.com.gr

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.