Την Παρασκευή το απόγευμα ο Πολωνός Taddy Blazusiak κέρδισε το 2014 X Games Enduro X στο Ώστιν του Τέξας. Ο αναβάτης της KTM κέρδισε οδηγώντας θεαματικά 8 λεπτά στον τελικό με 2,5 δευτερόλεπτα μπροστά από τον Cody Webb (Beta) και 5 δευτερόλεπτα μπροστά από τον Alfredo Gomez (Husqvarna).

Στο Γυναικών Enduro X, η Kacy Martinez κέρδισε το πρώτο της χρυσό X Games, τερματίζοντας σχεδόν 10 δευτερόλεπτα μπροστά από την ασημένια  Sandra Gómez Cantero. Η Rachel Gutish η οποία έσπασε πολλά ρεκόρ κατά το Indiana State Track & Field πρωτάθλημα, κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.