Τα Χριστούγεννα ήρθαν νωρίς για τον Emil Weckman, τον πρωταθλητή Ευρώπης Honda 150 2015 , ο οποίος παρέλαβε τις νέες του Honda.

emil_honda_promo

Ο νεαρός ταλαντούχος Φινλανδός, έχει παραλάβει τρεις CRF250Rs 2016 και δύο CRF150Rs 2016 από την Honda Motor Europe, ως μέρος του βραβείου του για την κατάκτηση του τίτλου το 2015 Honda 150 Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Αυτές οι μοτοσυκλέτες θα επιτρέψουν στον Weckman να συνεχίσει την  πορεία του με την υποστήριξη της Honda Motor Europe, όπως ο ίδιος έχει ως στόχο να υπερασπιστεί τον τίτλο του το 2016, πριν μετακομίσει στην Ευρωπαϊκή σειρά 250 το 2017.

Ο Weckman έδωσε μάχη με τον Βρετανό αναβάτη Jack Bintcliffe για τον τίτλο και έγινε ένα από τους δύο αναβάτες, μαζί με Albin Larsen, που πήραν δύο νίκες συνολικά GP στη σεζόν.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.