Οι τρεις συνεχόμενες φορές παγκόσμιοι πρωταθλητές ανακοίνωσαν μια δυνατή ομάδα στοχεύοντας το ψηλότερο σκαλί του βάθρου, θέλοντας να υπερασπιστούν τον τίτλο τους.

Paturel_MXGP_1_QAT_2017

Τις τελευταίες μέρες τα κακά νέα για τους τρικολόρε διαδέχονται το ένα μετά το άλλο. Αρχικά ο Dylan Ferrandis ανακοίνωσε ότι θα υποχρεωθεί να μείνει εκτός, έχοντας τραυματίσει το καρπό του στο Budds Creek παραχωρώντας την θέση του στον Benoit Paturel που ήταν ο τέταρτος αναβάτης της ομάδας. Σήμερα ανακοινώθηκε από τον διευθυντή της ομάδας του στο MXGP Marnicq Bervoets, ότι ο Paturel θα αναγκαστεί να μείνει εκτός από το αμερικανικό GP χωρίς να μπορεί να ορίσει την ακριβή επιστροφή του αναβάτη. Ο Paturel είχε μια μικρή αιμορραγία από το φθινόπωρο που εντοπίστηκε τώρα έχοντας δημιουργήσει προβλήματα στο ήπαρ του Γάλλου αναβάτη.

Ν. Ζέλλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.