Η Μυτιλήνη μπορεί να είναι ένα ακριτικό νησί αλλά πάντα βγάζει ποιοτικούς αναβάτες σε όλα τα εκτός δρόμου επίπεδα.

22709826_1512512965494237_1072878095_n

Οι Άγγελος Τζίμας και Στράτος Μυρογιάννης άνοιξαν τον δρόμο με τους Απόστολο Ζβιντερίκο, Γιάννη Χασάπη, Μιχάλη Κόπανο και Λευτέρη Τιτιρέκη να συνεχίζουν την πορεία τους στο πρωτάθλημα ENDURO. Οι πολυταξιδεμένοι ακραίοι Απόστολος Μυρογιάννης, Στράτος Μακρής, Γρηγόρης Καρπέλης, Παναγιώτης Γεωργούσης και Γιώργος Μιλούκας απέδειξαν ότι είναι πολύ σκληροί, ενώ τώρα ήρθε η σειρά να μας αποκαλύψουν ακόμη έναν πολύ ελπιδοφόρο αναβάτη αυτή την φορά στο χώρο του Motocross.

22657183_1512513118827555_761413165_n

O Χάρης Χατζηράλλης είναι ένας δεκαεφτάχρονος φιλόδοξος αναβάτης που έκανε την πρώτη του εμφάνιση σε αγώνα εκτός Μυτιλήνης στο Μotocross της Αλεξανδρούπολης. Χωρίς να έχει εμπειρίες στο χώρο έδειξε πτυχές του ταλέντου του έχοντας να αντιμετωπίσει σαφώς πιο έμπειρους αναβάτες. Η επίδοση του σίγουρα θεωρείτε πολύ καλή καθώς έδειξε να είναι ανταγωνιστικός . Το όνειρο του είναι να καταφέρει να κάνει πολλούς αγώνες στο πανελλήνιο πρωτάθλημα και να έχει διακρίσεις κάτι που δεν κατάφερε ο πατέρας του Ερμής που τον μύησε στο χώρο. Τους τελευταίου μήνες προπονείται με τον Μιχάλη Κόπανο.

Ευχαριστήριο Χάρη Χατζηράλλη. Η συμμετοχή μου στον πρώτο μου επίσημο αγώνα motocross Βορείου Ελλάδος κάνει ένα όνειρό μου πραγματικότητα, και επιπλέον μου δίνει δύναμη να συνεχίσω. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους αυτούς που στέκονται δίπλα μου προπάντων την οικογένεια μου που με στηρίζει και τους χορηγούς μου ASK 2 GO, NANAKOS LESVOS TEAM και SOCKER CLUB. Σας ευχαριστώ από καρδιάς Χάρης Χατζηράλλης.

Ν. Ζέλλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.