Συνεργασία  & 
με Αναρτήσεις 
στις Κατηγορίες Νέων Αναβατών & Βετεράνων του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ταχύτητας
c49964f7-cb1b-4ea8-94ba-6a28d2c530ad
Οι αναβάτες, που θα αγωνιστούν με μοτοσυκλέτες ΚΤΜ RC 390 στην Κατηγορία Νέων Αναβατών καθώς και στην Κατηγορία Βετεράνων του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ταχύτητας και έχουν επιλέξει να χρησιμοποιήσουν αγωνιστικό πακέτο που περιλαμβάνει αναρτήσεις Ӧhlins, θα έχουν τεχνική υποστήριξη από την eXTra products σε όλη τη διάρκεια του Πρωταθλήματος 2016.
1
Τύπος Αμορτισέρ: S46DRLS, με ρύθμιση απόσβεσης επαναφοράς, μηχανική προφόρτιση ελατηρίου και ρύθμιση ελεύθερου μήκους.
2
Τύπος Αμορτισέρ: S46HR1C1L, με ρύθμιση απόσβεσης επαναφοράς και συμπίεσης, μηχανική προφόρτιση ελατηρίου και ρύθμιση ελεύθερου μήκους. Και οι δύο τύποι καλύπτουν τις ανάγκες των αναβατών για την απαιτητική αυτή κατηγορία.
Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.