Το περασμένο Σαββατοκύριακο δέκα Έλληνες αναβάτες έδωσαν τον παρών στον Βαλκανικό αγώνα motocross που πραγματοποιήθηκε στο Samokov. Το enduro-fighter ήταν εκεί αποθανατίζοντας τις προσπάθειες των Ελλήνων, λέγοντάς μας λίγα λόγια για τον αγώνα.

Αντώνης Σάγμαλης

Αντώνης Σάγμαλης

Αντώνης Σάγμαλης:«Στα 85 τα πήγα πολύ καλά μου άρεσε πολύ ο αγώνας και ο συναγωνισμός που είχαμε για την κατάκτηση της νίκης. Στις λεπτομέρειες κρίθηκαν όλα καθώς και στα δυο σκέλη κινηθήκαμε στους ίδιους ρυθμούς με τον Βούλγαρο Nikolay Malinov. Προσπάθησα για την νίκη αλλά και η δεύτερη θέση είναι ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Στην MX2 ήταν λίγο δύσκολα τα πράγματα γιατί υπάρχουν πολύ αναβάτες με μεγάλη εμπειρία. Το πάλεψα και είμαι αρκετά ευχαριστημένος με την κατάκτηση της 12ης θέσης. Στο δεύτερο προτίμησα να μην συμμετέχω θέλοντας να είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στο δεύτερο σκέλος της ΜΧ85. Υποστηρικτές στην προσπάθεια μου είναι οι KTMSEE-MOTOMARKET-MICHELIN-MOTOREX -BALASISN10Z-CROSSX-FORCH THEMELIS-3P RACING-SHELL ΑΦΟΙ ΚΑΠΟΥΛΑ-REAL FIT-ΛΑΜΠΑΣ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ-CO-DRIVER-AIROH-ACERBIS-FIVE GLOVES-FORMA.»

Γιάννης Τουρατζίδης

Γιάννης Τουρατζίδης

Γιάννης Τουρατζίδης:«Στόχος μου ήταν μια συνετή οδήγηση για να μαζέψω βαθμούς για την κατάκτηση του βαλκανικού πρωταθλήματος στην κατηγορία χωρίς ρίσκο. Στον αγώνα του Samokov στο πρώτο σκέλος ξεκινώντας στην 20 θέση μετά από μια όχι και τόσο καλή εκκίνηση, κατάφερα να φτάσω στην 5η θέση. Στο δεύτερο σκέλος ξεκίνησα στην 7η θέση κατάφερα να ανέβω στην 3η θέση που με έφερε τέταρτο στην συνολική βαθμολόγια. Το πρωτάθλημα ανατολικής Ευρώπης φτάνει στο τέλος του έχοντας ακόμα ένα αγώνα για να ολοκληρωθεί, διατηρώντας ένα σημαντικό πλεονέκτημα δεκαπέντε βαθμών. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους χορηγούς μου : Μοτοδυναμικη, Intramoto, Inatechmx, I want a peri body, FMB, tattoo, CrossX, Sixdays, 3Pracing, Supermotoshop, Μοτο-Τουρατζίδης, HPrint, enduro-fighter,gr, Και όλους όσους με στηρίζουν στην προσπάθεια μου.»

Χρήστος Τομαράς

Χρήστος Τομαράς

Χρήστος Τομαράς: «Ένα ωραίο Σαββατοκύριακο αναμφίβολα που σίγουρα άξιζε η κούραση και η ταλαιπωρία. Χωρίς να έχω βαθμολογικό άγχος οδήγησα γρήγορα σε μια πολύ τεχνική πίστα. Η Σαββατιάτικη κακή εκκίνηση λόγο τεχνικού προβλήματος και το μπλέξιμο στην πρώτη στροφή μου στοίχισαν την θέση μου στο βάθρο, αλλά ο σκοπός του ταξιδιού μου ήταν να χαρώ τον αγώνα και να κάνω μια δυνατή προπόνηση. Θα ήθελα λίγο περισσότερο δύναμη στην μοτοσυκλέτα μου, η πίστα είχε πολύ γρήγορα κομμάτια που οι μοτοσυκλέτες μεγάλου κυβισμού είχαν σίγουρα ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Κάλο το επίπεδο των Βούλγαρων αναβατών αλλά δεν πιστεύω ότι υπάρχει διαφορά με το επίπεδο των Eλλήνων αναβατών της Open. Μακάρι να μπορούσα να ακολουθήσω όλο το βαλκανικό πρωτάθλημα, θα ήταν πραγματικά μια πολύ ωραία εμπειρία. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ΚΤΜ SEE – MOTO TOGELOS – EPSILONMX – Milonidis ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΜΟΤΟ – HERBALIFE 24 Αθανασίου Γιάννης – GIANNEAS RACING TEAM για την στηρίξει τους. »

Δημήτρης Μπαξεβάνης

Δημήτρης Μπαξεβάνης

Δημήτρης Μπαξεβάνης: « Σε θέματα οργάνωσης είναι μακράν πολύ καλύτεροι από τους δικούς μας αγώνες. Οι πίστες τους έχουν καλύτερες εγκαταστάσεις και είναι πιο τεχνικές με μεγάλο βαθμό δυσκολίας που απαιτεί πολύ καλή φυσική κατάσταση ώστε να μπορέσεις να αποδώσεις. Σε θέμα ανταγωνισμού δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάποια διαφορά, τους θεωρώ ισάξιους με τους Έλληνες. Το Samokov ήταν μια καλή πιστά αλλά το Sevlievo που αγωνίστηκα την προηγούμενη εβδομάδα ήταν πραγματικά μια πίστα παγκοσμίου με μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Η επίδοση μου εκεί ήταν καλή καταφέρνοντας να πάρω και εκεί δυο έκτες θέσεις. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την BEL RAY MOTOWAY ΚΑΠΡΑΝΗΣ SBS RK, την YAMAHA ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, ΛΑΣΤΙΧΑ ΣΑΒΒΙΔΗΣ, 3P RACING, YAMAHA ΜΠΑΛΤΑΣ, την ομάδα μας BAXEVANIS RACING TEAM και όλους όσους βρίσκονται διπλά μας.»

Μάριος Κανάκης

Μάριος Κανάκης

Μάριος Κανάκης: «Ήταν ένα Σαββατοκύριακο με πολλές εναλλαγές στο τερέν σε έναν γενικά ωραίο αγώνα. Το Σάββατο η διαδρομή στα χρονομετρημένα ήταν αρκετά δύσκολη μετά την βροχή, καθώς το τερέν βάρυνε αρκετά δημιουργώντας αρκετές παγίδες. Στα Κυριακάτικα σκέλη στο πρώτο δεν ξεκίνησα καλά, ανεβάζοντας γρήγορα ρυθμούς μπήκα μέσα στην πρώτη πεντάδα, αλλά στο τέλος κουράστηκα χάνοντας μια θέση. Στο δεύτερο αν και ξεκίνησα καλά είχα μια επαφή με έναν άλλο αναβάτη που μου κόστισε μια πτώση και περίπου ένα λεπτό μένοντας αρκετά πίσω από τον ανταγωνισμό. Πίεσα αρκετά και έφτασα μέχρι την έβδομη θέση μειώνοντας τις απώλειες. Θέλω να ευχαριστήσω τους Παναγιώτη Μπαλάση (N10Z suspension), Νίκο Ζουρνατζή (MOTOACTION) και Λευτέρη Ποιμενίδη (3P RACING) για την στήριξη τους στις προσπάθειες μου, εντός και εκτός Ελλάδας

Νίκος Λυρίου JR

Νίκος Λυρίου JR

Νίκος Λυρίου: « Το Samokov είναι μια απαιτητική και γρήγορη πίστα, ο αγώνας σε γενικές γραμμές ήταν ωραίος και τα πράγματα κύλησαν ομαλά για μένα. Μπήκα στο πρώτο σκέλος με όρεξη για οδήγηση, έφτασα στην τέταρτη θέση μέχρι που έγινε ένα σοβαρό ατύχημα με άσχημο τραυματισμό για έναν συναθλητή μου και διακόπηκε το πρώτο σκέλος. Από εκείνο το σημείο και μετά, σκεπτόμενος ότι ήμουν ουσιαστικά «μόνος» στη Βουλγαρία προτίμησα να κάνω μια παρά πολύ συντηρητική οδήγηση μετά την επανεκκίνηση του πρώτου σκέλους. Στο 2ο σκέλος επανέλαβα το ίδιο και έφυγα απ το Samokov με μια 7η θέση overall. Σίγουρα ήταν ακόμα ένας σπουδαίος αγώνας για μένα, συλλέγοντας εμπειρίες όπου αυτή τη περίοδο είναι κάτι που κυνηγάω, ιδιαίτερα μετά την συμμετοχή μου στην Πολωνία με την εθνική ομάδα. Ήταν η πρώτη μου συμμετοχή σε βαλκανικό αγώνα και έκανα μια πολύ καλή προπόνηση σε έναν αγώνα με αρκετά υψηλό επίπεδο χωρίς να έχω το βαθμολογικό άγχος. Είναι αρκετά πιθανόν να συνεχιστούν οι συμμετοχές μου στο Βαλκανικό πρωτάθλημα καθώς για το επόμενο έτος θα βρίσκομαι στην πόλη της Θεσσαλονίκης για τις σπουδές μου. Ευχαριστώ θερμά τους KTM SEE, MB Racing, Μυλωνίδης Ελαστικά, Bigballsmx, Motorex, CrossX racing, Liriou moto shop καθώς και τους Δημήτρη Σάγμαλη και Τάσο Κανάκη.»

Σωτήρης Παππάς

Σωτήρης Παππάς

Σωτήρης Παπάς: «Έχοντας λάβει μέρος σε αρκετούς πλέον αγώνες στις γειτονικές χώρες δεν θα σταθώ στο οργανωτικό κομμάτι γιατί το θεωρώ πλέον δεδομένο ότι το επίπεδο είναι υψηλό σε όλους τους τομείς. Αυτό που με στεναχωρεί είναι ότι δυστυχώς τέτοιου επιπέδου αγώνες δεν γίνονται και δεν βλέπω να υπάρχει και προοπτική να γίνουν στην Ελλάδα, καθώς οι περισσότεροι στήνονται πολύ πρόχειρα. Σίγουρα κάποιοι ευθύνονται για αυτό. Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι ένα τεχνικό πρόβλημα δεν με άφησε να ανταποκριθώ όπως θα ήθελα κι όπως είχα προετοιμαστεί για αυτόν τον αγώνα. Στο πρώτο σκέλος με προβλημάτισαν τεχνικά προβλήματα που με ανάγκασαν σε τρεις πτώσεις τερματίζοντας στην δέκατη ένατη θέση. Στο δεύτερο τα πράγματα ήταν σαφώς καλύτερα για μένα έχοντας καλύτερη αίσθηση με την μοτοσυκλέτα κατάφερα να οδηγήσω κοντά στις δυνατότητες μου παίρνοντας μια ενδέκατη θέση. Να ευχαριστήσω τους χορηγούς μου Rent it Papas, Motul Hellas, Moto Project, τον Γιώργο Κουστερίδη που με βοηθάει σε ότι χρειαστώ εγώ και η μοτοσυκλέτα μου και την Γεωργία Τσαντάρη που οργανώνει την ομάδα μας. »

Διονύσης Κονδυλόπουλος

Διονύσης Κονδυλόπουλος

Διονύσης Κονδυλόπουλος: «Ένα πολύ γεμάτο Σαββατοκύριακο που τα είχε όλα, αρκετή κούραση έναν μικρό τραυματισμό και οδήγηση σε μια πολύ όμορφη και τεχνική πιστά. Ωραία εμπειρία, μου άρεσε η πίστα αλλά στην εκκίνηση του πρώτου σκέλους είχα μια πτώση και έναν μικρό τραυματισμό που είχε σαν αποτέλεσμα να εγκαταλείψω γρήγορα. Στο δεύτερο σκέλος οδήγησα συντηρητικά λόγο του τραυματισμού μου. Ακόμη και έτσι σίγουρα άξιζε η ταλαιπωρία. Συνοδοιπόρος μου η EPSILON MX .»

Ανδρέας Καρασάββας

Ανδρέας Καρασάββας

Ανδρέας Καρασάββας: «Σε θέμα οργάνωσης είναι πάρα πολύ οργανωμένοι κάτι που λείπει από τους περισσότερους αγώνες του Πανελλήνιου πρωταθλήματος. Οι πίστες τους είναι ασφαλείς αλλά και πολύ απαιτητικές με το μέσο επίπεδο τους να είναι υψηλότερο από το Ελληνικό, βοηθώντας μας να ανεβούμε. Σε μια άγνωστη πίστα για μένα άργησα να προσαρμοστώ αλλά είμαι αρκετά ικανοποιημένος από την οδήγηση στο δεύτερο σκέλος. Σίγουρα δεν έχω φτάσει ακόμα στο επίπεδο που θέλω, σε αυτό ευθύνεται και ο τραυματισμός μου που αρχίζω να το ξεπερνάω και ελπίζω στις επόμενες παρουσίες μου στους αγώνες να είμαι καλύτερα ανεβάζοντας ρυθμούς. Θέλω να ευχαριστήσω την YAMAHA Μπαλτά , OIL CENTER – (ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ – ΜΠΟΥΦΗΣ ), Bel-Ray Motoway Elite Health House και την οικογένεια Mπαξεβάνη.»

Απόλλων Συναπίδης

Απόλλων Συναπίδης

Απόλλων Συναπίδης: «Ένα μεγάλο μπράβο στο φίλο μου Tasho Tashev και τον γιο του Gianko για την άψογη προετοιμασία της πίστας και την φιλοξενία του. Γενικά πολύ καλή οργάνωση, πάρα πολλές συμμετοχές, άριστα προετοιμασμένη πίστα σε ένα τερέν που δεν υπήρχε σε κανέναν αγώνα του φετινού Πανελλήνιου πρωταθλήματος. Πολύ δυνατός συναγωνισμός στην ΜΧ2 με πολύ αξιόλογους αναβάτες, δυσκολεύτηκα να βρω την ροή της πίστας γιατί ήμουνα διστακτικός, έχοντας κάποια προβλήματα στα πολλά τεχνικά κομμάτια που δεν έχουμε συναντήσει στην Ελλάδα. Είχα μια άσχημη στιγμή σε προσπέραση από κάποιο πιο γρήγορο αναβάτη με παραλίγο πτώση στο δεύτερο σκέλος αλλά όλα καλά. »

IMG_1994

IMG_1803

IMG_3797

IMG_4835

IMG_1789

IMG_1791

IMG_1793

IMG_1801

IMG_1804

IMG_1807

IMG_1998

IMG_2000

IMG_3796

IMG_3805

IMG_3806

IMG_3808

IMG_3812

IMG_3817

IMG_3818

IMG_3958

IMG_3960

IMG_3961

IMG_4238

IMG_4377

IMG_4397

IMG_4751

IMG_4853

Race Report του αγώνα Εδώ.

Ν. Ζέλλιος

 

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.