Ο τρίτος γύρος του πανελληνίου πρωταθλήματος που διεξήχθη στο MX PARK του Αργούς ήταν ο πλέον συναρπαστικός αγώνας ως τώρα του πρωταθλήματος, με μεγάλες μάχες στις περισσότερες κατηγορίες για τις θέσεις του βάθρου.

start

Οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 110 σε έναν αγώνα που είχε έναν ξεχωριστό σκοπό καθώς ήταν αφιερωμένος στην μνήμη του Αντώνη Θεοφανόπουλου, αλλά παρά τον ανοιξιάτικο καιρό οι διεξαγωγή δυο αγώνων Πανελληνίου πρωταθλήματος σε απόσταση μικρότερη των 100 χιλιομέτρων δεν βοήθησε να υπάρχει μεγάλος αριθμός θεατών.

bathro

Αξιέπαινη η προσπάθεια της οικογένειας Πασπαλιάρη στο να δημιουργήσει και να συντηρεί την συγκεκριμένη πίστα αλλά σίγουρα χρειάζεται αρκετή βελτίωση σε πόλους τομείς.

koyzhs

Παναγιώτης Κουζής #338 Νικητής της κατηγορίας ΜΧ1

Ο Παναγιώτης Κουζής στην MX1 ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος κατακτώντας την πρώτη του διπλή νίκη την φετινή χρονιά χωρίς να πιεστεί σε κανένα σημείο του αγώνα. Στο πρώτο σκέλος ο Ανάργυρος Τσαρνάς που είχε τον καλύτερο χρόνο στα δοκιμαστικά, έκανε δυο γρήγορα λάθη που τον έβγαλαν έκτον από την μάχη της τριάδας. Κοντολέτας και Ηλιόπουλος έδωσαν μάχη με τον Κοντολέτα να τερματίζει ενάμιση δευτερόλεπτο μπροστά από τον Ηλιόπουλο. Στο δεύτερο σκέλος ο Κουζής καθάρισε γρήγορα την υπόθεση νίκης, με τον Τσαρνά να είναι αυτή την φορά πιο συγκεντρωμένος τερματίζοντας στην δεύτερη θέση. Κοντολέτας και Ηλιόπουλος είχαν για δεύτερη φορά μεταξύ τους μια επική μονομαχία, με την τρίτη θέση να βγαίνει στο Photo finish, καθώς 2 χιλιοστά του δευτερολέπτου χώριζαν τους δυο αναβάτες. Πίσω τους στην γενική βαθμολογία του αγώνα τερμάτισαν οι Κυριάκος Κόττης με δυο πέμπτες θέσεις και Δημήτρης Μπαξεβάνης με μια έκτη και μια έβδομη.

ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ MX1:
1 338 ΚΟΥΖΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 50
2 92 ΚΟΝΤΟΛΕΤΑΣ ∆ΗΜΗΤΡΗΣ 42
3 91 ΤΣΑΡΝΑΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ 40
4 3 ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 38
5 199 ΚΟΤΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ 32
6 131 ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ ∆ΗΜΗΤΡΙΟΣ 29

toyratzidhs

Τουρατζίδης Γιάννης #100 Νικητής της κατηγορίας ΜΧ2

Στην MX2 ο Γιάννης Τουρατζίδης κατάφερε να είναι ο νικητής του αγώνα ισοβαθμώντας με τον Παναγιώτη Παπίλα, έχοντας οι δυο αναβάτες από μια πρώτη και μια δεύτερη θέση. Στο πρώτο σκέλος ο Παπίλας έφυγε καλύτερα από την μπάρα της εκκίνησης στρίβοντας πρώτος, ενώ ο Τουρατζίδης βρισκόταν πίσω του κολλημένος πιέζοντας να βρεθεί γρήγορα μπροστά του. Σε μια πίστα που δεν υπήρχαν πολλές επιλογές για προσπέραση ο Τουρατζίδης έκανε το λάθος στον τρίτο γύρο έχοντας μια πτώση που τον έβγαλε έκτος από την κατάκτηση της νίκης του σκέλους. Ο Παπίλας έχτισε γρήγορα μια διαφορά από τους υπόλοιπους παίρνοντας μια άνετη νίκη. Στην δεύτερη θέση κατάφερε να αναρριχηθεί ο Γιάννης Τουρατζίδης αλλά δεν κατάφερε να είναι απειλητικός για την πρώτη θέση. Ο Αλέξανδρος Γεωργαντάς έδωσε μάχη με τον Φραγκίσκο Ζούνη, τερματίζοντας στην τρίτη θέση αφήνοντας τον ανεβασμένο Ροδίτη στην τέταρτη. Πίσω του τερμάτισε ο Κώστας Μπετίνης, ενώ οι Μπάκας και Δημήτρης Τουρατζίδης είχαν την δίκη τους μάχη για την κατάκτηση της έκτης θέσης. Στο δεύτερο σκέλος ο Παπίλας μπορεί να ξεκίνησε καλύτερα και πάλι, αλλά ο Γιάννης Tουρατζίδης έπαθε και έμαθε από το λάθος του πρώτου σκέλους. Αυτή την φορά ήταν πιο προσεκτικός και κατάφερε να βρεθεί μπροστά από τον Παπίλα χωρίς να διακινδυνέψει μια δεύτερη πτώση. Ο Γεωργαντάς ήταν για δεύτερη φορά τρίτος, νιώθοντας την απειλή του Κώστα Μπετίνη. Πέμπτος τερμάτισε ο Δημήτρης Τουρατζίδης που κατάφερε να επιβληθεί του Δημήτρη Μπάκα και Ανδρέα Ανδρέου, ενώ άτυχος ήταν ο Φραγκίσκος Ζούνης που μια πτώση στις αρχές του αγώνα τον έβγαλε εκτός εξάδας τερματίζοντας στην όγδοη θέση. 

ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ MX2:
1 100 ΤΟΥΡΑΤΖΙ∆ΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 47
2 22 ΠΑΠΙΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 47
3 21 ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ ΑΛΕΞΑΝ∆ΡΟΣ 40
4 120 ΜΠΕΤΙΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 34
5 37 ΖΟΥΝΗΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ 31
6 200 ΤΟΥΡΑΤΖΙ∆ΗΣ ∆ΗΜΗΤΡΗΣ 30

andreoy

Ανδρέου Ανδρέας #101 Νικητής της κατηγορίας ΜΧ2t

Στην MX2T ο Ανδρέας Ανδρέου συνεχίζει να εντυπωσιάζει παίρνοντας ακόμα μια νίκη. Δεύτερος τερμάτισε ο Άγγελος Βογιατζής που βρίσκετε σταθερά σε ανοδική πορεία, ενώ στην τρίτη θέση τερμάτισε ο Φώτης Κόλλιας. Την εξάδα συμπλήρωσαν οι Κώστας Ευαγγελόπουλος, Γιώργος Καριώτης και Στυλιανός Σκόρδας. 

ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ MX2T:
1 101 ΑΝ∆ΡΕΟΥ ΑΝ∆ΡΕΑΣ 50
2 111 ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ 44
3 99 ΚΟΛΛΙΑΣ ΦΩΤΗΣ 38
4 33 ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝ 35
5 134 ΚΑΡΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 34
6 377 ΣΚΟΡ∆ΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ 31

dhmolisanhs pakataridhs

Σταμάτης Δημολιάνης #5 και Βασίλης Πακαταρίδης #72 σε μεγάλες μάχες με νικητή τον Δημολιάνη στην κατηγορία ΜΧopen

Στην OPEN ο Βασίλης Πακαταρίδης μπήκε αποφασισμένος στο δεύτερο σκέλος να πάρει την νίκη και να διατηρήσει την διαφορά του στο πρωτάθλημα από τον Σταμάτη Δημολιάνη. Οι δυο αναβάτες έδωσαν μια εντυπωσιακή μάχη για την κατάκτηση του δεύτερου σκέλους με εναλλαγές στην πρωτοπορία. Ο Σταμάτης Δημολιάνης εκμεταλλεύτηκε ένα μικρό γλίστρημα του Πακαταρίδη λίγα μέτρα πριν το πέσιμο της καρό σημαίας παίρνοντας την δεύτερη του νίκη. Στους τελευταίους γύρους άλλαξε και η τρίτη θέση με τον Χαρίδημο Τερζάκη να βρίσκετε μπροστά από τον Βεροιώτη Παναγιώτη Καδόγλου. Οι Χρήστος Τζούνης και Αλέξανδρος Τζανετής συμπλήρωσαν την εξάδα του δεύτερου σκέλους. 

ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΟΡΕΝ:
1 5 ∆ΗΜΟΛΙΑΝΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ 50
2 72 ΠΑΚΑΤΑΡΙ∆ΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 44
3 101 ΚΑ∆ΟΓΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 38
4 74 ΤΕΡΖΑΚΗΣ ΧΑΡΙ∆ΗΜΟΣ 36
5 29 ΤΖΑΝΕΤΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 33
6 105 ΤΣΟΥΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 30

sagmalhs

Σάγμαλης Αντώνης #192 Νικητής της κατηγορίας ΜΧ85

Στην MX85 ο Αντώνης Σάγμαλης με δυο νίκες κατάφερε να καλύψει τις απώλειες της Χαλκίδας και να βρίσκετε σε απόσταση αναπνοής από τους Σταύρο Μαυράκη και Μάριο Κανάκη. Ο Θεσσαλονικιός αναβάτης με το γνωστό του εντυπωσιακό στιλ πήρε δυο άνετες νίκες. Πίσω του οι Μαυράκης και Κανάκης μοιράστηκαν τις δεύτερες και τρίτες θέσεις με τον Κανάκη να καταφέρνει να είναι ταχύτερος στο δεύτερο σκέλος. Πίσω τους τερμάτισαν οι Αλέξανδρος Κατσαβρίας, Σωτήρης Πασπαλιάρης και Γιώργος Μαυράκης. 

ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΜΧ85:
1 192 ΣΑΓΜΑΛΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ 50
2 49 ΚΑΝΑΚΗΣ ΜΑΡΙΟΣ 42
3 23 ΜΑΥΡΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ 42
4 55 ΚΑΤΣΑΒΡΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝ∆ΡΟΣ 36
5 11 ΠΑΣΠΑΛΙΑΡΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ 32
6 32 ΜΑΥΡΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 28

kanellopoylos

Κανελλόπουλος Νικόλαος #19 Νικητής της κατηγορίας ΜΧ65

Η MX65 έφερε χαμόγελα αισιοδοξίας καθώς οι Κανελλόπουλος, Σαραντινούδης και Βαγγελακάκης ήταν ικανοί για την νίκη αλλά και πίσω τους οι Σωτήρης Φωτάκης, Καμαρινός Παυλόπουλος και Δέσποινα Μανδάνη έδειχναν να εγκλιματίζονται καλύτερα με τους αγώνες και να δείχνουν πολύ καλά στοιχεία. Κανελλόπουλος και Σαραντινούδης πήραν από μια νίκη με την πτώση του Βαγγελακάκη στους τελευταίους γύρους του δεύτερου σκέλους να κρίνει μάλλον και τον τελικό νικητή. Ο Κανελλόπουλος πήρε την νίκη στο πρώτο σκέλος έχοντας κολλημένο πίσω του τον αναβάτη από την Αλεξανδρούπολη. Στο δεύτερο ο Μιχάλης Σαραντινούδης έφυγε γρήγορα μπροστά με τον Βαγγελακάκη να είναι δεύτερος και τον Κανελλόπουλο μετά από μέτρια εκκίνηση να προσπαθεί να ανεβεί θέσεις. Ο Σαραντινούδης έχτισε γρήγορα μια διαφορά ενώ ο Βαγγελακάκης έβλεπε τον Κανελλόπουλο γύρο με τον γύρο να πλησιάζει. Ο Κανελλόπουλος πίεζε πολύ και αφού κατάφερε να γλιτώσει μια σχεδόν σίγουρη πτώση είδε τον Σταύρο Βαγγελακάκη να πέφτει μπροστά του. Την εξάδα συμπλήρωσαν οι Σωτήρης Φωτάκης, Καμαρινός Παυλόπουλος και Δέσποινα Μανδάνη. 

ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΜΧ65:
1 19 ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑOΣ 47
2 16 ΣΑΡΑΝΤΙΝΟΥ∆ΗΣ ΜΙΧΑΗΛ 45
3 199 ΒΑΓΓΕΛΑΚΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ 42
4 94 ΦΩΤΑΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ 34
5 84 ΚΑΜΑΡΙΝΟΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ 34
6 22 ΜΑΝ∆ΑΝΗ ∆ΕΣΠΟΙΝΑ 30

Martin Milev

Στα QUAD ο Βούλγαρος Martin Milev ήταν νικητής και στο δεύτερο σκέλος αφήνοντας στην δεύτερη θέση τον Έλληνα πρωταθλητή Kώστα Nτούζο. Oι Αλέξανδρος Κατσινέλης και Απόστολος Τριανταφύλλου μοιράστηκαν τις τρίτες και τέταρτες θέσεις. Ενώ στην κατηγορία QUAD B νικητής ήταν ο Αποστόλου Δημήτριος εκμεταλλευόμενος την εγκατάλειψη του Τριανταφύλλου στο δεύτερο σκέλος. Οι Ιωάννης Περπατάρης και Βασίλης Τριανταφύλλου τερμάτισαν στην δεύτερη και τρίτη θέση.

ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ QUAD:
1 183 MARTIN MILLER 50
2 1 ΝΤΟΥΖΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 44
3 838 ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ 38
4 55 ΚΑΤΣΙΝΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝ∆ΡΟΣ 38
5 69 ΜΗΤΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 31
6 99 ΚΡΥΣΤΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ∆ΗΜΗΤΡΙΟΣ 29

ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ QUAD B:
1 42 ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ∆ΗΜΗΤΡΙΟΣ 47
2 14 ΠΕΡΠΑΤΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 42
3 106 ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 25

Επόμενος αγώνας 23-24 Απριλίου 2017 στην πίστα της Πτολεμαϊδας.

Αποτελέσματα Εδώ. Βαθμολογία πρωταθλήματος Εδώ.

Φωτογραφικό Υλικό Εδώ.

Ν. Ζέλλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.