Η ομάδα Herbalife Team 24 του Γιάννη Αθανασίου συμμετείχε στον Πανκύπριο Αγώνα Motocross το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, με δύο Έλληνες αναβάτες.

2

Ο Γιάννης Αθανασίου συμμετείχε στην κατηγορία ΜΧ3 και κατέλαβε της τέταρτη θέση, ενώ ο Στάθης Φυσέκης που αγωνίστηκε στην κατηγορία ΜΧ1 τερμάτισε στην πέμπτη θέση, και οι δύο αναβάτες με μοτοσυκλέτες ΚΤΜ 450cc.

Η Herbalife team 24 μετράει 2 τίτλους στην κατηγορία ΜΧopen και ΜΧ2 του Πανελληνίου πρωταθλήματος motocross με τους, Κρητικό Εμμανουήλ και Τομαρά Χρήστο και είναι πολύ κοντά στην κατάκτηση του τίτλου της ΜΧ2 στο Πρωτάθλημα Motocross Βορείου Ελλάδος με τον Στάθη Φυσέκη.

Η ομάδα Herbalife Τeam 24 θέλει να ευχαριστήσει πολύ τον Άρη Κωνσταντίνου και τον Σοφοκλή Σοφοκλέους για τις μοτοσυκλέτες που παραχώρησαν στους δύο Έλληνες αναβάτες στην Κύπρο, όπως και τον Σωκράτη Σωκράτους για την εξωτερική βοήθεια του.

Η ομάδα μου Herbalife team 24 ήταν και διατροφικός χορηγός του αγώνα, δίνοντας μαζί με τους συνεργάτες απο την Κύπρο ηλεκτρολύτες στους αναβάτες που αγωνίζονταν.

3

8

4

5

6

7

1

Λ. Ιωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.