Ο σύλλογος μοτοσικλετιστών Κισσάβου ( Σ.ΜΟ.ΚΙ ) με αφορμή την σύσταση και δημιουργία του, διοργανώνει το πρώτο επίσημο «FREERIDE ENDURO ΚΙΣΣΑΒΟΥ» και σας προσκαλεί την Κυριακή 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ με σκοπό την οδηγική απόλαυση στα μονοπάτια και τις φλαταδούρες του ορεινού όγκου του, σε μία σηματοδοτημένη διαδρομή για κάθε επιπέδου αναβάτες. Με οργάνωση, συνέπεια και πολύ εμπειρία. Ο στόχος μας είναι να τα καταφέρουμε να δημιουργήσουμε μια βόλτα θεσμό στα εντυπωσιακά τοπία φυσικής ομορφιάς και να ικανοποιήσουμε κάθε οδηγό που θα συμμετάσχει.

smoki

Για περισσότερα νέα μείνετε «ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ» στο ENDURO-FIGHTER.GR.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ :
ΒΑΡΣΑΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 6932361422
ΝΤΙΝΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ 6973429573
ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 6983758627

-Σ.ΜΟ.ΚΙ-

 

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.