Μια από τις πλέον ιστορικές πίστες MOTOCROSS της Ευρώπης που έχει φιλοξενήσει 3 Motocross των Εθνών (1980,1986,2016) αλλά και πολλούς αγώνες του παγκόσμιου πρωταθλήματος, το Maggiora Park, αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με τις δικαστικές αρχές.

MAGGIORA

Η πίστα από τα τέλη Δεκεμβρίου παραμένει κλειστεί καθώς το εστιατόριο και κάποιες άλλες κτιριακές εγκαταστάσεις θεωρήθηκαν ότι δεν έχουν άδεια, δημιουργώντας περιβαλλοντικές ζημιές. Η απόφαση αυτή αν και πάρθηκε στις αρχές του περασμένου καλοκαιριού πριν την διεξαγωγή του MXON 2016 εφαρμόστηκε στις 22 Δεκεμβρίου κλείνοντας την πίστα. Οι φίλοι του αθλήματος αλλά και τοπικοί παράγοντες δημιούργησαν μια επιτροπή στήριξης στην πίστα με την ονομασία «I love Maggiora Park»μαζεύοντας υπογραφές ώστε η πίστα να ανοίξει πάλι.

Ιστορικά το Maggiora Park μετράει περίπου 60 χρόνια ζωής καθώς δημιουργικέ το 1958 από μια ενθουσιώδης και φιλόδοξη ομάδα. Τα επόμενα χρόνια δημιουργήθηκαν υποδομές γύρω από την πίστα φιλοξενώντας πολλούς αγώνες του ιταλικού, αλλά και του παγκόσμιου πρωταθλήματος μέχρι το 1999 που έκλεισε ξαφνικά. Το 2011 η εταιρία SCHAVA με επικεφαλής τους Paul Schneider και Stefano Avandero με την στήριξη του τοπικού δήμου δημιούργησαν το ανανεωμένο Maggiora Park που άνοιξε τις πύλες του το 2013 και είναι ένα από τα μεγαλύτερα πάρκα αθλητικής δράσης της Ευρώπης.

Όσοι θέλουν μπορούν να εκφράσουν την υποστήριξή τους υπογράφοντας την online αίτηση στο  bit.ly/lovemaggiorapark.

Ν. Ζέλλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.