Η διοργανώτρια αρχή του MXGP έχει σκεφτεί κάτι ιδιαίτερα καινοτόμο και πρωτόγνωρο για να κλείσει το 2016. Τελικά τελευταίος αγώνας της σεζόν δεν είναι το πολυαναμενόμενο motocross τον εθνών άλλα το supermotocross με τους καλύτερους αναβάτες στον κόσμο στο Veltins Arena, Gelsenkirchen της Γερμανίας.

supermotocrosss

Η βραδιά θα αποτελείται από 4 ώρες δράσης που θα περιλαμβάνει supermotocross, freestyle και άλλες μορφές ψυχαγωγίας για τους περίπου 40.000 θεατές που θα βρεθούν το βράδυ του Σαββάτου τις 8ης Οκτωβρίου στο Veltins Arena.

Η εκδήλωση είναι μια προσπάθεια να συνεχίσει την μεγάλη εξέλιξη των αγώνων στοχεύοντας σε ένα νέο κοινό, με αγώνες που θα λαμβάνουν χώρα εντός των σταδίων, όπως Ποδόσφαιρο, ράγκμπι, κρίκετ κ.λπ. Το Supermotocross κύπελλο θα είναι πιο φιλικό προς την οικογένεια προσφέροντας τις ανέσεις των οργανωμένων γηπέδων με εύκολη πρόσβαση στο χώρο στάθμευσης και τους θεατές να μπορούν να επιλέγουν τις θέσεις τους. Το γήπεδο είναι κλειστό, έτσι οι θεατές θα είναι προστατευμένοι από τα καιρικά φαινόμενα.

Το γήπεδο, Veltins Arena που θα διεξαχθεί ο πρώτος πιλοτικός αγώνας του Supermotocross βρίσκεται σε μια προνομιακή τοποθεσία. Είναι μόλις 30 λεπτά από το αεροδρόμιο του Ντόρτμουντ, 2 ώρες από τη Φρανκφούρτη και λιγότερο από μία ώρα από τα ολλανδικά και βελγικά σύνορα.

Το γήπεδο ποδοσφαίρου είναι το σπίτι της FC Schalke 04 και θα πρέπει να αφαιρεθεί το γκαζόν από το γήπεδο, προκειμένου να προστατευτεί ο αγωνιστικός χώρος. Πάνω από 25.000 κυβικά χώμα θα μεταφερθούν με φορτηγά για να διαμορφώσουν μια πιστά που θα είναι κάτι ενδιάμεσο μεταξύ Motocross και Supercross λαμβάνοντας τα καλύτερα στοιχειά και από τις δύο ειδικότητες, δημιουργώντας ένα μοναδικό event με υψηλές δόσεις αδρεναλίνης.

Οι διοργανωτές πιστεύουν ότι οι ταχύτεροι αναβάτες motocross στον κόσμο θα είναι παρόντες για να στηθούν στην μπάρα εκκίνησης μέσα στο φωταγωγημένο γήπεδο. 7 κατασκευαστές θα λάβουν μέρος, KTM, Husqvarna, Yamaha, Honda, Suzuki, Kawasaki και ΤΜ με κάθε κατασκευαστή να παρατάσσει 3 αναβάτες που θα διαγωνιστούν για τον τίτλο αλλά και για ένα μεγάλο χρηματικό έπαθλο.

 

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.