Το 2015 Maxxis FIM SuperEnduro Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ήρθε στο τέλος με το GP της Γαλλίας το Σάββατο 14 Μαρτίου στο εκθεσιακό κέντρο του Cahors, την ιστορική πρωτεύουσα της Quercy στα Κεντρικά Πυρηναία. Ο Taddy Blazusiak εξασφάλισε τον τον 6ο παγκόσμιο τίτλο.

Taddy Blazusiak 1
Μπαίνοντας στον τελευταίο γύρο της σειράς με ένα προβάδισμα 42 βαθμών στο πρωτάθλημα, ο BLAZUSIAK ήξερε ακριβώς τι έπρεπε να κάνει για να εξασφαλίσει τον τίτλο. Τρίτος στον πρώτο αγώνα, ο Πολωνός αναβάτης βελτιώθηκε προκειμένου να πάρει τη δεύτερη θέση στην κούρσα δύο πριν από τον τερματισμό της βραδιάς να πάρει την τρίτη θέση στην τρίτη κούρσα και την τρίτη θέση συνολικά που του εξασφάλισε τον τίτλο. «Είμαι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος,» είπε ο ο πρωταθλητής BLAZUSIAK. «Για μένα απόψε ήταν όλα σχετικά με την εξασφάλιση του τίτλου. Ήξερα ότι είχα ένα καλό πλεονέκτημα σε σχέση με τα άλλα παιδιά, έτσι οδήγησα με ασφάλεια για να αποφευχθούν τα λάθη όσο το δυνατόν. Είναι μια φανταστική σεζόν που τελειώνει με τον παγκόσμιο τίτλο για έκτη φορά είναι απλά απίστευτο. »

Με BLAZUSIAK νικητή του τίτλου, η μάχη για τις υπόλοιπες θέσεις στο βάθρο παίχτηκε μεταξύ του Cody WEBB (KTM) και του Jonny WALKER (KTM-GB), αφού ο David KNIGHT (KTM_GB) που ήταν δεύτερος, αποκλείστηκε με την ασθένεια. Ο WEBB με τον ταχύτερο χρόνο γύρου εξασφάλισε την πρώτη επιλογή από την πύλη εκκίνησης. Γρήγορα από τη γραμμή εκκίνησης ο αναβάτης της KTM τερμάτισε το γύρο ως ηγέτης με την πρώτη θέση με δεύτερο τον Walker και τρίτο τον BLAZUSIAK.

Με τη σειρά εκκίνησης αντίστροφα στο δεύτερο αγώνα, ο Walker ήταν αυτός ο οποίος οδήγησε το γύρο για να πάρει τη νίκη. Ο WEBB έμπλεξε πιο πίσω και οδηγώντας στην κίνηση έφτασε τελικά και τερμάτισε τρίτος ενώ ο Blazusiak στην δεύτερη θέση. 

Στην τρίτη κούρσα ο Walker τερμάτισε στην πρώτη θέση με τον WEBB στην δεύτερη με τον BLAZUSIAK να συμπληρώνει την τρίτη θέση. 

Στην Κατηγορία Νέων, ο Ty TREMANE (KTM), πρώτος ο οποίος στέφθηκε και παγκόσμιος πρωταθλητής με τον Manuel Lettenbichler (KTM) να τερματίζει δεύτερος την βραδιά και το πρωτάθλημα και τον Γάλλο Cedric (Sherco) να ολοκληρώνει την τρίτη θέση της βραδιάς και του πρωταθλήματος επίσης.

Αποτελέσματα 6ου Γύρου:
1, Jonny Walker, GBR, KTM 59 points (first career GP win)
2, Cody Webb, USA KTM 55
3, Taddy Blazusiak POL, KTM 48 (takes 6th World title)
4, Alfredo Gomez, ESP, Husqvarna 39
5, Paul Bolton, GBR, KTM, 30
6, Dani Gibert, ESP, Gas Gas 27
7, Daniel McCanny, GBR, Husqvarna 2
8, Mario Roman, ESP, KTM 26
9, Mathias Bellino, FRA, Husqvarna, 20
10, Colton Haaker, USA, Husqvarna, 16+

Συνολικά αποτελέσματα μετά τον 6ο Γύρο:
1, Blazusiak, KTM, 320
2, Webb, KTM, 282
3, Walker, KTM, 277
4, Knight, KTM, 231
5, Gomez, Husqvarna, 212
6, Bolton KTM, 156
7, Roman, KTM, 147
8, Gilbert, 137
9, McCanney, 128

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.