Το Mineirinho του Belo Horizonte είναι έτοιμο να φιλοξενήσει αυτό το Σάββατο τον τέταρτο αγώνας της σειράς του FIM SUPERENDURO WORLD CHAMPIONSHIP.

superenduro start

Ο προηγούμενος αγώνας στην Αργεντινή έφερε ανακατατάξεις και αλλαγή δεδομένων στην κατηγορία PRESTIGE με τον Βρετανό Jonny WALKER να ανεβαίνει στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας μια διαφορά ασφάλειας από τον μεγάλο του αντίπαλο Cody WEBB. Σταθερά μέσα στους πρωταγωνιστές είναι και ο Colton HAAKER. Όλοι οι πρωταγωνιστές του πρωταθλήματος θα συμμετέχουν με τον Πολωνό Taddy BLAZUSIAK να ελπίζει ότι θα είναι καλύτερα από τον προηγούμενο αγώνα.

Στην κατηγορία junior θα είναι φτωχότερες οι συμμετοχές καθώς από τους συνήθεις ύποπτους θα συμμετέχουν μόνο οι Manuel LETTENBICHLER, Luis OLIVEIRA, Blake GUTZEIT και Tim APOLLE με την προσθήκη αρκετών Βραζιλιάνων αναβατών.

Σίγουρα το πρωτόγνωρο σε αυτό τον αγώνα είναι η μεγάλη συμμετοχή αναβατών από την Βραζιλία 51 στο σύνολο, με τους 43 να συμμετέχουν στην κατηγορία NATIONAL θέλοντας μάλλον να κάνουν μια καλή προπόνηση δυο μήνες πριν το Red Bull Minas Riders.

Λίστα Συμμετοχών:prestige

junior

national

nation

nat

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.