Ο δεύτερος γύρος του παγκόσμιου πρωταθλήματος SuperEnduro πραγματοποιήθηκε σήμερα στο στάδιο Sachsen της Riesa στη Γερμανία με νικητή τον WEBB Cody.

Ο WEBB μετά τη σημερινή του νίκη περνάει πρώτος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος με 109 βαθμούς έναντι του BLAZUSIAK με 107 βαθμούς και τον HAAKER που είναι στην τρίτη θέση με 101 βαθμούς. Δείτε παρακάτω αναλυτικά τα αποτελέσματα του δεύτερου γύρου.

 

 

Τελική βαθμολογία ημέρας

Βαθμολογία πρωταθλήματος

Στην κατηγορία Junior, νικητής στην Γερμανία αναδείχτηκε ο Tim Apolle μπροστά στους συμπατριώτες του ανεβαίνοντας στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα πίσω απο τον πρωτοπόρο William Hoare που τερμάτισε σήμερα στην δεύτερη θέση συνολικά.

Σύνολο ημέρας

Βαθμολογία πρωταθλήματος

Share →

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.