Ετοιμαστείτε για την καλύτερη δράση enduro του κόσμου, με τον  Taddy Blazusiak να αγωνίζεται για τον έκτο τίτλο του.

Ενώ οι περισσότεροι αγώνες μπορεί να έχουν τελειώσει για το τρέχον έτος, το 2015 FIM SuperEnduro Παγκόσμιο Πρωτάθλημα μόλις ξεκίνησε, και φέτος θα πρέπει να είναι πολύ συναρπαστικό.

Η σειρά προσελκύει πάντα αναβάτες κορυφαίους, και αυτή η σεζόν δεν είναι διαφορετική, με τους David Knight, Taylor Robert, Paul Bolton, Giacomo Redondi και Jonny Walker  να προσπαθούν να σταματήσουν τον Taddy Blazusiak από τη λήψη του έκτου συνεχόμενου τίτλου SuperEnduro.

Πρώτος σταθμός θα είναι στα πάτρια εδάφη του Blazusiak στο Γκντανσκ της Πολωνίας, με την αγωνιστική σεζόν να ξεκινά στις 6 Δεκεμβρίου. Από εκεί μετά οι αναβάτες θα πάνε στη Γερμανία, το Μεξικό, τη Φινλανδία και τη Βραζιλία πριν από το φινάλε στο Καόρ της Γαλλίας τον Μάρτιο.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλη τη δράση από κάθε γύρο ζωντανά από το RedBull.com – απλά κάντε κλικ ΕΔΩ για  να κατευθυνθείτε στη σελίδα 2015 SuperEnduro Παγκόσμιο Πρωτάθλημα για περισσότερες πληροφορίες.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.