Για πρώτη φορά η Βουλγαρία θα φιλοξενήσει ένα διεθνή διαγωνισμό Supercross ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 31 Οκτωβρίου και 1 Νοεμβρίου του 2015 στο Arena Armeec της Σόφιας.

supercross sofia 2015

Η Βουλγαρία προτιμήθηκε από τις Ρουμανία και Σερβία και έτσι έγινε η πρώτη χώρα της Ανατολικής Ευρώπης που θα δώσει μια πολύ θεαματική παράσταση με κάποια από τα αστέρια του πρωταθλήματος της ΑΜΑ.

Το «Arena Armeec» μετά τα NIGHT OF THE JUMPS που φιλοξένησε εγκρίθηκε προσωπικά από τον Eric Peronar και η ομάδα του να φιλοξενήσει ακόμα ένα μεγάλο μηχανοκίνητο γεγονός για την γειτονική χώρα.

Στη λίστα συμμετοχών τα μεγάλα ονόματα είναι οι Malcolm Stewart, Weston Pike, Justin Brighton, Josh Hansen και ο γερόλυκος Mike Brown που στα 43 του θα αμφισβητήσει την νεότερη γενιά αναβατών της Αμερικής σε έναν από τους τέσσερις σταθμούς της περιοδείας τους.

Στο συγκεκριμένο αγώνα έχουν προσκληθεί να συμμετέχουν και δυο Έλληνες αναβάτες. Οι Αντώνης Σάγμαλης και Μάριος Κανάκης θα ζήσουν σίγουρα κάτι πρωτόγνωρο μπροστά σε ένα πολύ θερμό κοινό μαζί με τους άλλους έξι αναβάτες της ΜΧ-65 λίγα λεπτά πριν την εκκίνηση του μεγάλου τελικού του Σάββατου και της Κυριακής.

ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ:
# 111 Stoyan Rashkov
# 46 Philip Nicoletti
# 23 Weston Pike
# 34 Malcolm Stewart
# 10 Justin Brighton
# 100 Josh Hansen
# 3 Mike Brown
# 66 Alexander Hoy
# 21 Jurgen Weibel
# 723 Marius Sivers
# 388 Florian Suge
# 441 Phillip Eggers
# 477 Michael Kartenberg
# 432 Walter Schneider
# 981 Mike Schaller
# 14 Christoph Schad
# 921 Uli Grates
# 504 Christian Hosfeld
# 503 Oliver Kaas
# 81 Brian Hsu

Οι τιμές για τα εισιτήρια είναι οι εξής:

Εισιτήριο για μια ημέρα :

60 λέβα – κόκκινη ζώνη, 80 λέβα – μπλε ζώνη, 40BGN. – Κίτρινη ζώνη

Διήμερο εισιτήριο:

105 λέβα – κόκκινη ζώνη, 140 λέβα – Μπλε ζώνη.

 

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.