Το SUPERCROSS PARIS 2017 θα είναι το μεγαλύτερο γεγονός την φετινή χρονιά αγώνα μέσα σε σάλα στην Ευρώπη, καθώς η λίστα συμμετοχών είναι ιδιαίτερα δυνατή με πολλούς από τους πρωταγωνιστές του αμερικανικού Supercross.

supercross paris

Οι Marvin MUSQUIN Dean Wilson, Cole Seely, Zach Osborne, Christian CRAIG και Dylan Ferrandis θα δώσουν δυο μεγαλειώδες παραστάσεις μπροστά στο γαλλικό κοινό στο νεόκτιστο U Arena στις 18 και 19 Νοεμβρίου.

17UARENA-3-1152x768

Το γήπεδο αυτό ικανοποιεί όλα τα κριτήρια που απαιτούνται για την παραγωγή των πιο συναρπαστικών υπαίθριων αθλητικών γεγονότων. Λόγω του τεράστιου μεγέθους του, το κομμάτι θα είναι «αμερικανικό μέγεθος» και οι θεατές θα δουν το γεγονός στις καλύτερες συνθήκες σε ένα θερμαινόμενο και άνετο στάδιο. Εκτός όμως από τους συναρπαστικούς αγώνες οι Γάλλοι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν και τρεις από τους καλύτερους αναβάτες Freestyle (Josh Sheehan, Jackson Strong, David Rinaldo)που έχουν σαν μοναδικό τους σκοπό να ξεσηκώσουν το πλήθος.

Η ως τώρα λίστα συμμετοχών στην SX 1 450 OPEN είναι η εξής:
2 – Florent RICHIER – France – Suzuki JPM
3 – Nicolas AUBIN – France – Amexio Suzuki
5 – Cyrille COULON – France – Suzuki SR 75 World Team
6 – Thomas RAMETTE – France – Suzuki SR 75 World Team
14 – Cole SEELY – USA – Honda HRC Factory
15 – Dean WILSON – Scotland – Husqvarna Rockstar Factory
16 – Zach OSBORNE – USA – Husqvarna Rockstar Factory
20 – Greg ARANDA – France – Kawasaki
23 – Christophe CHARLIER – France – Husqvarna Rockstar
24 – Dylan FERRANDIS – France – Star Racing Yamaha
25 – Marvin MUSQUIN – France – KTM Red Bull Factory
32 – Christian CRAIG – USA – Honda Geico
85 – Cédric SOUBEYRAS – France – Suzuki JPM
121 – Xavier BOOG – France – Honda SR Motoblouz
871 – Fabien IZOIRD – France – Honda SR Motoblouz

Ν. Ζέλλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.