Ο Justin Brayton έκανε ένα σχεδόν τέλειο αγώνα το Σαββατοκύριακο. Με την αποφυγή του μακελειού στην πρώτη στροφή και καλούς πρώτους γύρους, ήταν πολύ μπροστά. Ακόμη και με διαφορά ασφαλείας ο Brayton πίεζε για όλη τη διάρκεια του αγώνα και ποτέ δεν χαλάρωσε μέχρι το πέσιμο της καρό σημαίας. Η νίκη τους Σαββατοκύριακου τον οδήγησε για τέταρτη φορά στο στέμμα του βασιλιάς της Γενεύης, περισσότερες από κάθε άλλο αναβάτη στην ιστορία των τριάντα χρόνων της εκδήλωσης.

91007_brayton-anaheim2sx201_14058

Ο Malcolm Stewart ήταν μέρος του μακελειού κατά την έναρξη του αγώνα, όπως ο ίδιος είχε επαφή με άλλο αναβάτη. Ο Stewart μπόρεσε και σήκωσε πάλι τη μοτοσικλέτα του και επανήλθε στον αγώνα, στη συνέχεια αγωνίστηκε για να κερδίσει θέσεις. Ανέβηκε γρήγορα θέσεις και έφτασε να τερματίζει στην 6η θέση. Παρόλα αυτά, οι βαθμολογίες 2-6 τον έφεραν δεύτερο συνολικά για το Σαββατοκύριακο.

Η μάχη για την τρίτη θέση ήταν μεταξύ Izoird και Soubeyras που μετά απο την πτώση του Soubeyras άνοιξε ο δρόμος για τον Izoird να διεκδικήσει τα σημεία που έχασε το προηγούμενο βράδυ και να καταφέρει να κερδίσει την τρίτη θέση συνολικά.
Αποτελέσματα SX1 Σαββάτου:sx1

Συνολικά αποτελέσματα SX1:sx sy

Αποτελέσματα SX2 Σαββάτου:sx2

Συνολικά αποτελέσματα SX2:sx2 sy

 

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.