Συνεχίζοντας το ταξίδι του στην Ευρωπαϊκή ήπειρο το πρωτάθλημα Supercross, σειρά για την 2η στάση έχει η πόλη της Γενεύης. Πλούσιος ο αριθμός των θεατών με το Palexpo Stadium να είναι κατάμεστο.

marvin

Ύστερα από τις καλύτερες εντυπώσεις του πρώτου γύρου και το πολύ αυξημένο θέαμα. τα βλέμματα του κόσμου στράφηκαν ακόμη περισσότερο. Για ακόμη μια φορά το κυρίως πιάτο η κατηγορία SX1 με τα μεγαλύτερα αστερία του χώρου έκλεψε την παράσταση. Marvin Musquin και Jason Anderson ξεχώρισαν σε μεγάλο βαθμό από τους υπόλοιπους. Κάτι το οποίο βοηθάει τους δυο αναβάτες είναι το γεγονός ότι προπονούνται υπό τον ίδιο προπονητή ακολουθώντας μαζί το ίδιο πρόγραμμα. Οδηγικά γνωρίζονται πάρα πολύ καλά και ανεβάζουν το επίπεδο τους συνεχώς. Για ένα μέρος του αγώνα ο Anderson κρατούσε τα ηνία, αλλά ο Musquin κατάφερε και πέρασε πρώτος. Προς το τέλος του αγώνα ο Anderson έριξε το τελευταίο του χαρτί φτάνοντας σε απόσταση βολής αλλά οι πιο αργοί αναβάτες έπαιξαν τον ρόλο τους, με τον Musquin να περνάει ευκολότερα από τον Anderson ο οποίος έχασε πολύτιμο έδαφος. Την τρίτη θέση κατέλαβε ο Justin Brayton. Ύστερα από την κατάκτηση του Αυστραλιανού πρωταθλήματος Supercross ήρθε και στην Ευρώπη για να κάνει ακόμη καλύτερη προετοιμασία εν όψη του Monster Energy Supercross.

Αποτελέσματα Main Event SX1:
1. Musquin Marvin (FRA, KTM)
2. Anderson Jason (USA, HUS), +4.034
3. Brayton Justin (USA, HON), +19.009
4. Soubeyras Cedric (FRA, SUZ), +33.804
5. Ramette Thomas (FRA, SUZ), +36.072
6. Tixier Jordi (FRA, KTM), +36.624
7. Boog Xavier (FRA, HON), +1 Rnd.
8. Izoird Fabien (FRA, HON), +1 Rnd.
9. Coulon Cyrille (FRA, SUZ), +1 Rnd.
10. Escoffier Adrien (FRA, HUS), +1 Rnd.
11. Pellegrini Angelo (ITA, SUZ), +1 Rnd.
12. Aubin Nicolas (FRA, SUZ), +1 Rnd.
13. Martin Christophe (FRA, SUZ), +1 Rnd.
14. Bussot Nil (ESP, HUS), +2 Rnd.
15. Tarallo Kevin (FRA, KTM), +2 Rnd.

Στην SX2 ο Thomas Do φαινόταν ότι θα πάρει την νίκη έχοντας εμφανές προβάδισμα από την αρχή. Προς το τέλος του αγώνα όμως είχε μια πολύ άτυχη στιγμή χτυπώντας ένα πλαστικό κομμάτι διαγράμμισης της πίστας το οποίο μπλόκαρε στον πίσω τροχό του. Το αποτέλεσμα ήταν να κόψει πολύ τον ρυθμό του τελικά τερματίζοντας 2ος πίσω από τον Nicolas Decourt ο οποίος εκμεταλλευόμενος την ατυχία του Do πήρε την νίκη. Το βάθρο έκλεισε ο Killian Auberson.

Αποτελέσματα Main Event SX2:
1. Dercourt Nicolas (FRA, YAM)
2. Do Thomas (FRA, HON), 1.355
3. Auberson Killian (SUI, KTM), 5.563
4. Irsuti Yannis (FRA, SUZ), 7.702
5. Le Hir Gaetan (FRA, HON), 10.412
6. Aubin Arnaud (FRA, SUZ), 23.951
7. Fonvieille Calvin (FRA, KTM), 24.476
8. Roussaly Julien (FRA, KTM), 26.558
9. Lozzi Pierre (FRA, KAW), 28.161
10. Lesiardo Morgan (ITA, KTM), 1 Rnd.
11. Roptin Theo (FRA, KTM), 1 Rnd.
12. Houzet Dan (FRA, KTM), 1 Rnd.
13. Lamarque Mickael (FRA, HUS), 1 Rnd.
14. Cortijo Yohan (SUI, YAM), 1 Rnd.
15. Chamberaud Theo (FRA, KTM), 2 Rnd.
16. Jaunin Tim (SUI, HON), 2 Rnd.
17. Clochet Jimmy (FRA, SUZ), 9 Rnd.

Για να δείτε ολόκληρους τους αγώνες της βραδιάς Εδώ.

Α. Πανταζής

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.