Το Σάββατο ξεκίνησε ένα απο τα πιο δημοφιλή και θεαματικά γεγονότα, το Supercross de Paris που πραγματοποιείται στο Παρίσι στο La Défense ARENA. Πολλοί Αμερικάνοι αναβάτες έδωσαν το παρών μαζί με Γάλλους και Ιταλούς, δίχως όμως το Marvin Masquin που είναι τραυματίας. Νικητής του Σαββάτου αναδείχτηκε ο Jason Anderson στην κατηγορία SX1 και ο Jace Owen στην κατηγορία SX2.
Λ. Ιωαννίδης
Share →

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.