Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Big Βalls ΜΧ και ο Γιάννης Δήμτσας προσέφεραν ένα μεγάλο δώρο στους φίλους του Ελληνικού πρωταθλήματος MOTOCROSS, κατεβάζοντας την ομάδα τους από το σουηδικό πρωτάθλημα στον τέταρτο αγώνα του Πανελληνίου πρωταθλήματος, στην πίστα του Αγίου Χριστοφόρου Πτολεμαΐδας.

yamaha toyratzidis

Μετά την περσινή παρουσία του Filip Thuresson ήταν η σειρά του Eddie Hjortmarker να κάνει μια θεαματική γνωριμία με το Ελληνικό κοινό. Εξίσου θεαματική και απόλυτη ήταν όμως και η παρουσία του Γιάννη Τουρατζίδη στην ΜΧ2 που χωρίς να έχει αντίπαλο, με την σκόνη από σαράντα μηχανάκια κατάφερε να έχει τον δεύτερο ταχύτερο γύρο της ημέρας μισό δευτερόλεπτο πίσω από τον Σουηδό. Σε έναν αγώνα που τα είχε όλα, αλλά και αρκετή σκόνη στο δεύτερο σκέλος της ΜΧ2, επικράτησαν τα φαβορί, με τους Hjortmarker, Τουρατζίδη, Σάγμαλη και Ντούζο να κυριαρχούν στις MX1, MX2, MX-85 και QUAD, ο Νίκος Κανελλόπουλος χρειάστηκε και την βοήθεια της τύχης για να κατάκτηση την νίκη στην MX-65, ενώ στην OPEN οι Βασίλης Πακαταρίδης και Σταμάτης Δημολιάνης μοιράστηκαν της νίκες στα δυο σκέλη με τον Καβαλιώτη να είναι τελικά ο νικητής.

Eddie Hjortmarker

Eddie Hjortmarker

Στην MX1 οι Έλληνες πρωτοκλασάτοι αναβάτες προσπάθησαν να ακολουθήσουν τον ρυθμό του Σουηδού και στα δυο σκέλη αλλά γρήγορα έχασαν την επαφή, με μόνο τον Κουζή να βρίσκετε κοντά του. Ο Hjortmarker επικράτησε και στα δυο σκέλη χαρίζοντας πλούσιο θέαμα ξεσηκώνοντας το κοινό που στο τέλος τον αντάμειψε με ένα ζεστό χειροκρότημα. Πίσω του τερμάτισε ο Έλληνας πρωταθλητής της κατηγορίας Παναγιώτης Κουζής, έχοντας στο δεύτερο σκέλος καλή εκκίνηση έδωσε μάχη στους πρώτους γύρους για την πρώτη θέση με τον Hjortmarker. Στο πρώτο σκέλος ο Δημήτρης Κοντολέτας τερμάτισε στην τρίτη θέση ενώ ο Ανάργυρος Τσαρνάς κατάφερε να είναι ο νικητής της μάχη με τον Ηλιόπουλο που κράτησε όλο το πρώτο σκέλος. Στο δεύτερο ο Τσάρνας εξοικειώθηκε περισσότερο στις απαιτήσεις τις πίστας και τερμάτισε τελικά τρίτος πίσω από τους Hjortmarker και Κουζή, με τους Ηλιόπουλο και Κοντολέτα να κλείνουν την πρώτη πεντάδα στο σκέλος. Στην τελική κατάταξη ο Hjortmarker ήταν ο πρώτος με δεύτερο τον Κουζή και τρίτο τον Ανάργυρο Τσαρνά. Τέταρτος ήταν ο Δημήτρης Κοντολέτας που στο δεύτερο σκέλος τερμάτισε με έντονες ενοχλήσεις στο πόδι του αφήνοντας στην πέμπτη θέση τον δυναμικό Ηλιόπουλο. Ο Κυριάκος Κόττης με δυο έκτες θέσεις τερμάτισε έκτος, ενώ έβδομος και έκτος Έλληνας ήταν ο Καβαλιώτης Δημήτρης Μπαξεβάνης.

ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ MX1 Top 10:
1 30 HJORTMARKER EDDIE 50
2 338 ΚΟΥΖΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 44
3 91 ΤΣΑΡΝΑΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ 38
4 92 ΚΟΝΤΟΛΕΤΑΣ ∆ΗΜΗΤΡΗΣ 36
5 3 ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 34
6 199 ΚΟΤΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ 30
7 131 ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ ∆ΗΜΗΤΡΙΟΣ 28
8 123 ΚΑΡΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ 26
9 411 ΤΣΑΤΣΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 23
10 499 ΠΑΠΑΘΕΟ∆ΩΡΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ 20

Γιάννης Τουρατζίδης

Γιάννης Τουρατζίδης

Επιβλητική η παρουσία του Γιάννη Τουρατζίδη στην MX2, οδήγησε θεαματικά και ταχύτατα παίρνοντας δυο άνετες νίκες χωρίς να αφήσει κανένα δικαίωμα αμφισβήτησης. Ο Παναγιώτης Παπίλας δεν απείλησε αλλά και δεν απειλήθηκε τερματίζοντας δεύτερος και στα δυο σκέλη. Πίσω τους όμως τα πράγματα ήταν αρκετά περίπλοκα καθώς μέσα στην νέα τάξη πραγμάτων της κατηγορίας ήρθαν να προστεθούν και οι Βούλγαροι ALEX DIMITROV, KRISTIAN PETKOV και STANISLAV TSEKLEOV, με την απόλυτη επιτυχία να είναι κοντά στην καταστροφή για τους φιλόδοξους αναβάτες, καθώς η τρίτη με την δέκατη πέμπτη θέση ήταν πολύ κοντά. Τελικά τρίτος τερμάτισε ο DIMITROV και στα δυο σκέλη. Ο Φραγκίσκος Ζούνης με δυο πέμπτες θέσεις κατάφερε να είναι τελικά τέταρτος δίνοντας μεγάλες μάχες με τους Μιχάλη Παναγιωτόπουλο και Σωτήρη Παπά στο πρώτο και δεύτερο σκέλος αντίστοιχα. Πίσω του τρεις αναβάτες ισοβάθμησαν με τους Βούλγαρος PETKOV και TSEKLEOV να συμπληρώνουν την εξάδα αφήνοντας στην έβδομη θέση τον δυναμικό Λαμιώτη Δημήτρη Μπάκα. Όγδοος στην γενική και πέμπτος Έλληνας τερμάτισε ο Σωτήρης Παπάς που παρότι η επίδοση του στο πρώτο σκέλος δεν ήταν πολύ καλή, καθώς κόλλησε στην μπάρα εκκινήσεις και αργότερα είχε μια πτώση, η τέταρτη θέση στο δεύτερο σκέλος τον ανέβασε ψιλά στην κατάταξη. Ένατος και έκτος Έλληνας ο κομάντο Αλέξης Γεωργαντάς, έχοντας δυο πολύ καλές εκκινήσεις έμεινε από δυνάμεις γρήγορα χάνοντας αρκετές θέσεις, ενώ στην δέκατη θέση τερμάτισε ο Δημήτρης Τουρατζίδης. Άτυχος ο Μιχάλης Παναγιωτόπουλος που αναγκάστηκε να εγκαταλείψει στο τρίτο γύρο του δεύτερου σκέλους.

ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ MX2 Top 10:
1 100 ΤΟΥΡΑΤΖΙ∆ΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 50
2 22 ΠΑΠΙΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 44
3 36 ALEX DIMITROV 40
4 37 ΖΟΥΝΗΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ 32
5 57 KRISTIAN PETKOV 28
6 11 STANISLAV TSEKLEOV 28
7 29 ΜΠΑΚΑΣ ∆ΗΜΗΤΡΙΟΣ 28
8 89 ΠΑΠΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ 27
9 21 ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ ΑΛΕΞΑΝ∆ΡΟΣ 23
10 200 ΤΟΥΡΑΤΖΙ∆ΗΣ ∆ΗΜΗΤΡΗΣ 20

 Ανδρεάς Ανδρέου

Ανδρεάς Ανδρέου

Στην MX2t ο Ανδρεάς Ανδρέου ήταν για ακόμα μια φορά μαχητικός, κερδίζοντας την κατηγορία και τερματίζοντας στην δωδέκατη θέση της MX2. Πολύ καλή η παρουσία και των Άγγελου Βογιατζή και Γιώργου Καριώτη που κατάφεραν να βρεθούν μπροστά από πολύ πιο έμπειρους αναβάτες της κατηγορίας, ενώ στην τέταρτη και πέμπτη θέση τερμάτισε ο Στυλιανός Σκόρδας και ο Κωνσταντίνος Ευαγγελοπουλος.

ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ MX2t Top 10:
1 101 ΑΝ∆ΡΕΟΥ ΑΝ∆ΡΕΑΣ 50
2 111 ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ 44
3 134 ΚΑΡΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 40
4 377 ΣΚΟΡ∆ΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ 36
5 33 ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤ 32

Αντώνης Σάγμαλης

Αντώνης Σάγμαλης

Ο Αντώνης Σάγμαλης ήταν ο κυρίαρχος και στα δυο σκέλη της MX-85 χωρίς να αφήσει κανένα σημείο αμφισβήτησης στους διώκτες του, επιστρέφοντας μετά την ατυχία της Χαλκίδας ξανά στην πρώτη θέση της κατάταξης. Στην δεύτερη θέση του πρώτου σκέλους τερμάτισε ο Μάριος Κανάκης που κατάφερε να βρεθεί μπροστά από τους Βούλγαρους DIMITAR GROZDANOV και NEYCHEV VIKTOR που είχαν την δική τους μάχη για την κατάκτηση της τρίτης θέσης. Στο δεύτερο σκέλος ο Σάγμαλης έδειξε εξαρχής τις προθέσεις του κλειδώνοντας την νίκη γρήγορα. Μεγάλη μάχη για την δεύτερη θέση με τους GROZDANOV, NEYCHEV και τον Έλληνα Κανάκη να μάχονται στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Τελικά ο GROZDANOV τερμάτισε δεύτερος στο σκέλος και την γενική. Ο Μάριος Κανάκης μπορεί να τερμάτισε τέταρτος στο δεύτερο σκέλος αλλά η συνολική συγκομιδή βαθμών το Σαββατοκύριακο τον έφερε στην τρίτη θέση. Τέταρτος στην κατάταξη τερμάτισε ο NEYCHEV, μπροστά από τους Αλέξανδρο Κατσαβριά και Ιωάννη Ντεβετζή. Άτυχοι του αγώνα οι Σταύρος Μαυράκης και Σωτήρης Πασπαλιάρης. Ο Σταύρος Μαυράκης προσπάθησε αλλά δεν τον ήθελε η Πτολεμαΐδα τον νεαρό Κρητικό, καθώς εγκατέλειψε από μηχανικό πρόβλημα στις αρχές του πρώτου σκέλους ενώ στο δεύτερο του κόπηκε η ντίζα γκαζιού πριν την ζώνη αναμονής. Ο Πασπαλιάρης μετά από μια πτώση στα ελεύθερα τραυμάτισε τον ώμο του και προτίμησε να μην συμμετέχει στα δυο σκέλη.

ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ MX-85 Top 10:
1 192 ΣΑΓΜΑΛΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ 50
2 28 DIMITAR GROZDANOV 42
3 49 ΚΑΝΑΚΗΣ ΜΑΡΙΟΣ 40
4 92 NEYCHEV VIKTOR 38
5 55 ΚΑΤΣΑΒΡΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝ∆ΡΟΣ 30
6 146 ΝΤΕΒΕΤΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 30
7 93 ΚΟΣΙΑΒΕΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 28
8 32 ΜΑΥΡΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 28
9 22 ΛΙΟΥΜΠΑΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ 12

Νίκος Κανελλόπουλος

Νίκος Κανελλόπουλος

Ο Νίκος Κανελλόπουλος στα MX-65 εκτός από την ικανότητα χρειάστηκε και την βοήθεια της τύχης να κατακτήσει την νίκη. Ο Μιχάλης Σαραντινούδης μπήκε δυνατά στο πρώτο σκέλος παίρνοντας την νίκη ακολουθούμενος από τον εκπληκτικό Σταύρο Βαγγελακάκη και τον Καμαρινό Παυλόπουλο, με τον Κανελλόπουλο να τερματίζει τελικά τέταρτος. Το αποτέλεσμα του πρώτου σκέλους άλλαξε τα δεδομένα της κατηγορίας, καθώς ο Σαραντινούδης βρισκόταν μόλις ένα βαθμό πίσω από τον Κανελλόπουλο. Στο δεύτερο σκέλος ο Σαραντινούδης αντιμετώπισε μηχανική βλάβη που δεν τον άφησε να ξεκινήσει. Οι Κανελλόπουλος και Παυλόπουλος ξεκίνησαν καλύτερα στο δεύτερο σκέλος αλλά ο Βαγγελακάκης με μια κίνηση ΜΑΤ πήρε την πρωτοπορία. Ο νεαρός αναβάτης από την Αλεξανδρούπολη οδήγησε στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα βρισκόμενος κοντά στην πρώτη του νίκη μέχρι που μια διπλή ατυχία (πτώση και λάστιχο) τρεις γύρους από το πέσιμο της καρό σημαίας τον έριξε από την πρώτη στην τρίτη θέση. Ο Κανελλόπουλος εκμεταλλεύτηκε τις ατυχίες του Βαγγελακάκη παίρνοντας την νίκη στο δεύτερο σκέλος, που μαζί με την τέταρτη θέση του πρώτου τον ανέβασαν στο ψηλότερο σκαλί. Ο Καμαρινός Παυλόπουλος συνέχισε τις πολύ καλές του εμφανίσεις καταφέρνοντας να τερματίσει τελικά δεύτερος, ισοβαθμώντας με τον Βαγγελακάκη αλλά έχοντας την δεύτερη θέση του δεύτερου σκέλους. Για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα ο Σταυρός Βαγγελακάκης δείχνει να έχει ηγετικές τάσεις στην κατηγορία, αλλά πάλι στους τελευταίους γύρους γκρέμισε ότι με κόπο είχε χτίσει όλο το διήμερο. Οι Δημήτρης Γανωτής, Δέσποινα Μανδάνη και Μιχάλης Σακελαρίου μετά από πολύ καλές εμφανίσεις έκλεισαν την πρώτη εξάδα.

ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ MX-65 Top 10:
1 19 ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 43
2 84 ΚΑΜΑΡΙΝΟΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ 42
3 199 ΒΑΓΓΕΛΑΚΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ 42
4 141 ΓΑΝΩΤΗΣ ∆ΗΜΗΤΡΗΣ 34
5 22 ΜΑΝ∆ΑΝΗ ∆ΕΣΠΟΙΝΑ 29
6 34 ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ ΜΙΧΑΗΛ 28
7 94 ΦΩΤΑΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ 26
8 344 ΘΕΟ∆ΩΡΙ∆ΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ 25
9 122 ΓΚΑΛΙΠΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 25
10 16 ΣΑΡΑΝΤΙΝΟΥ∆ΗΣ ΜΙΧΑΗΛ 25

Πακαταρίδης Βασίλης

Πακαταρίδης Βασίλης

Στην ΟΡΕΝ η μεγάλη μάχη των Πακαταρίδη και Δημολιάνη πρόσθεσε ακόμη ένα συναρπαστικό επεισόδιο. Ο Δημολιάνης στο Σαββατιάτικο σκέλος ήταν πιο αποφασισμένος παίρνοντας την νίκη, με τον Πακαταρίδη παρά την ατυχία του στα μέσα του αγώνα να καταφέρνει να τερματίσει στην δεύτερη θέση. Το δεύτερο σκέλος ήταν σίγουρα πιο εντυπωσιακό με τους δυο αναβάτες να εναλλάσσονται στην πρωτοπορία και τον Καβαλιώτη να έχει περισσότερες δυνάμεις στο τέλος παίρνοντας την νίκη και ανεβαίνοντας στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, διατηρώντας την διαφορά των 3 βαθμών που έχουν στην ως τώρα κατάταξη. Πίσω τους ο Παναγιώτης Καδόγλου και ο Γιάννης Δήμτσας έδωσαν της δικές τους μάχες με τον Δήμτσα να παίρνει την τρίτη θέση το Σάββατο, αλλά το Βεροιώτη να είναι ταχύτερος την Κυριακή. Πέμπτος τερμάτισε ο Αθανάσιος Παπανίκου ενώ στην έκτη θέση τερμάτισε ο Κώστας Γκόσκινος.

ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΟΡΕΝ Top 10:
1 72 ΠΑΚΑΤΑΡΙ∆ΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 47
2 5 ∆ΗΜΟΛΙΑΝΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ 47
3 101 ΚΑ∆ΟΓΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 38
4 609 ∆ΗΜΤΣΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 38
5 372 ΠΑΠΑΝΙΚΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 31
6 19 ΓΚΟΣΚΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 28
7 26 ΠΑΡΑΣΤΑΤΙ∆ΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 28
8 60 ΠΟΛΥ∆ΩΡΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙ∆ΗΣ 25
9 450 ΒΑΓΕΝΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ 22
10 703 ANDERSON SEBASTIAN 20

Κώστας Ντούζος

Κώστας Ντούζος

Στα QUAD ο Κώστας Ντούζος πήρε δυο άνετες νίκες μεγαλώνοντας την διαφορά του από τον απόστολο Τριανταφύλλου που για δεύτερη φορά ήταν δεύτερος. Ο Δημήτρης Κρυσταλογιάννης με την τρίτη θέση στο δεύτερο σκέλος κατάφερε να βρεθεί μπροστά από τον Βασίλη Τριανταφύλλου, ενώ την εξάδα συμπλήρωσαν οι Αλέξανδρος Κατσινέλης και Ζαχαρίας Χριστόπουλος.

ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ QUAD Top 10: 
1  1 ΝΤΟΥΖΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 50
2 838 ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ 44
3 99 ΚΡΥΣΤΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ∆ΗΜΗΤΡΙ 36
4 106 ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 36
5 55 ΚΑΤΣΙΝΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝ∆ΡΟΣ 34
6 40 ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ 29
7 91 ΚΥΡΙΑΚΙ∆ΗΣ ΡΑΦΑΗΛ 28
8 69 ΜΗΤΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 27
9 28 ΚΥΡΙΑΚΙ∆ΗΣ ΠΡΟ∆ΡΟΜΟΣ 25
10 42 ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ∆ΗΜΗΤΡΙΟΣ 23

Στην κατηγορία των πρωτοεμφανιζόμενων ο Βασίλης Χριστόπουλος ήταν ο νικητής με τον Ραφαήλ Κυριακίδη να τον ακολουθεί και στα δυο σκέλη. Οι Αποστόλου Δημήτρης και Πρόδρομος Κυριακίδης μοιράστηκαν τις τρίτες και τέταρτες θέσεις με τον Αποστόλου να είναι τελικά τέταρτος ενώ στην πέμπτη θέση τερμάτισε ο Νικόλαος Χριστόπουλος.

ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ QUADΒ
1 106 ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 50
2 91 ΚΥΡΙΑΚΙ∆ΗΣ ΡΑΦΑΗΛ 44
3 42 ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ∆ΗΜΗΤΡΙΟΣ 38
4 28 ΚΥΡΙΑΚΙ∆ΗΣ ΠΡΟ∆ΡΟΜΟΣ 38
5 83 ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 32

Δυστυχώς υπάρχουν αρκετά προβλήματα στην οργάνωση του πρωταθλήματος που θα πρέπει να προβληματίσουν την ομοσπονδία αλλά και την επιτροπή motocross. Οι πολλές συμμετοχές, η ελλιπείς προετοιμασία και η ιδιαιτερότητα του τερέν στην Πτολεμαΐδα μπορεί να εμφάνισε τις περισσότερες αδυναμίες την φετινή χρονιά, αλλά και σε άλλους αγώνες υπήρχαν αρκετά και μεγάλα θέματα. Δυστυχώς οι διοργανωτές φαίνεται να προσπαθούν μόνοι βάζοντας ο καθένας μόνος τα στάνταρ του κάθε αγώνα.

Ας ελπίσουμε ότι η συνεχεία του πρωταθλήματος θα είναι καλύτερη και αντάξια τις προσπάθειας αναβατών και ομάδων.

Αποτελέσματα Εδώ. Βαθμολογίες Εδώ.

Φωτογραφικό υλικό Εδώ.

Ν. Ζέλλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.