Η Youthstream ανακοίνωσε αυτήν την εβδομάδα το πρόγραμμα του FIM Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Motocross. Πλούσιο και μακρύ με 19 αγώνες εκ τον οποίον οι εφτά έκτος Ευρώπης με την Μαλαισία να είναι έτοιμη να υποδεχτεί τον πρώτο της αγώνα MXGP και την Αμερική να αναλαμβάνει να διοργανώσει τους δυο τελευταίους γύρους μετά από 23 χρόνια καθώς το 1992 το Παγκόσμιου Πρωτάθλημα τος Motocross έκανε δυο στάσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Lowesmotorspeedway

Προφανώς όλοι ξέρουμε πόσο ιδιαίτερο ήταν και θα είναι ο αγώνας στο Glen Helen σε μια από τις πιο ενδιαφέρουσες πίστες στην Αμερική με τεράστια βουνά και ανώμαλο έδαφος. Το ενδιαφέρον και η μεγάλη προσέλευση των θεατών έφερε και δεύτερο αγώνα για την επόμενη χρονιά, αλλά αυτή φορά δεν θα είναι σε μια από τις υπάρχουσες πίστες αλλά στο Charlotte Motor Speedway. Το Charlotte Motor Speedway στη Βόρεια Καρολίνα είναι ένα από τους πιο ιστορικούς χώρους του μηχανοκίνητου αθλητισμού στον κόσμο και είναι γνωστό για τους ενθουσιώδης οπαδούς του που γεμίζουν τις εξέδρες.

Το συγκρότημα διαθέτει μια διαδρομή 2,4 χιλιόμετρων οβάλ που φιλοξενεί αγώνες NASCAR. Το αυτοκινητοδρόμιο χτίστηκε το 1959 από Bruton Smith και θεωρείται το σπίτι των αγώνων NASCAR με πολλές αγωνιστικές ομάδες να βρίσκονται στην περιοχή Charlotte. Το κομμάτι ανήκει και λειτουργεί από Speedway Motorsports, Inc (SMI) με τον Marcus G. Smith (γιος του Bruton Smith) ως πρόεδρο.

Στις εγκαταστάσεις του συγκροτήματος των των 2,000 στρεμμάτων δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα φιλοξενήσει χωμάτινους αγώνες καθώς υπάρχει και χωμάτινη διαδρομή που γίνονται κάθε χρόνο δημοφιλείς εκδηλώσεις αγώνων, συνολικά πάνω από 380 εκδηλώσεις φιλοξενούνται το χρόνο στο Charlotte Motor Speedway .

Ότι ένας αγώνας του MXGP θα πραγματοποιηθεί σε αυτό το χώρο από μόνο του είναι απλά εκπληκτικό. Η Youthstream σίγουρα περιμένει μεγαλύτερη συμμετοχή των Αμερικανών αναβατών σε μια άγνωστη διαδρομή για όλους όπως και μεγάλη προσέλευση θεατών.

 

 

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.