Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επέμβαση στην δεξιά κλείδα του Todd Waters στην πόλη της Ρίγα στη Λετονία, ύστερα από την πτώση στον αγώνα πρόκρισης το Σάββατο στο MXGP της Λετονίας.

Μια σχετικά μεγάλη σε διάρκεια επέμβαση, 2 ώρες για την ακρίβεια από τον Dr. Valdis Andersons. Έγινε τοποθέτηση μιας μεταλλικής πλάκας και 8 βιδών για τη βέλτιστη αποκατάσταση. Για τον Waters ένας άσχημος τραυματισμός για τον λόγο του ότι θα αναγκαστεί να απουσιάσει από μερικούς αγώνες. Στόχος του να επιστρέψει όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Με δηλώσεις του εξέφρασε την απογοήτευση του για τον τρόπο που κύλησε το διήμερο. Άρχισε να νιώθει καλά και να βγάζει την ταχύτητα που θέλει. Πλέον είναι στην Ολλανδία όπου εκεί θα ξεκινήσει φυσιοθεραπείες εντός των επόμενων ημερών. Όπως είπε χαρακτηριστικά “είναι μια κλείδα δεν ήρθε το τέλος του κόσμου, μου έχει συμβεί ξανά στο παρελθόν και έχω ένα κάλο πρόγραμμα για να το αντιμετωπίσω έτσι ώστε να επιστρέψω στους αγώνες όσο πιο γρήγορα γίνεται”. Ευχαρίστησε την ομάδα του που τον στηρίζει σε αυτές τις δύσκολες στιγμές και νιώθει ακόμη περισσότερο το κίνητρο για να στηθεί στην μπάρα εκκίνησης.

Α. Πανταζής

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.