Αναμένοντας την πρεμιέρα του πρωταθλήματος Βορείου Ελλάδος, ακόμα τρεις αναβάτες από την Μακεδονία εκτός του Γιάννη Τουρατζίδη ταξίδεψαν στην γειτονική Βουλγαρία για να συμμετάσχουν στον προτελευταίο αγώνα του Εθνικού προγράμματος της Βουλγαρίας, στην αναμενόμενη πίστα του Μπλαγκόεβγκραντ.

 

Διπλή συμμετοχή σε ΜΧ1 και ΜΧ2 με τους αδερφούς Τουρατζίδη να ρίχνονται στην μεγάλη κατηγορία ενώ στην μπάρα της ΜΧ2 στήθηκαν οι νεαροί Μάριος Κανάκης και Γιώργος Καριώτης, με τον Κανάκης να κάνει την πρώτη του επίσημη εμφάνιση με 125.

Ο Γιάννης Τουρατζίδης ήταν ο κυρίαρχος στην ΜΧ1 καταφέρνοντας να βρεθεί άνετα στην πρώτη θέση και στα δύο σκέλη. Σε μια ιδιαίτερα τεχνική πίστα. Οι χρόνοι του ήταν αντάξιοι και ταχύτεροι του Βούλγαρου Michael Ivanov που ήταν ο νικητής της ΜΧ2.

 

 

Ο Δημήτρης Τουρατζίδης ο μικρός της οικογένειας βρίσκεται σε ανοδική τροχιά. Πεισματάρης έδωσε μάχες με πολύ πιο έμπειρους αναβάτες τερματίζοντας στην πέμπτη θέση της κατάταξης με μια πέμπτη και μια έκτη θέση. Αν και πιθανότατα την επόμενη χρονιά θα αγωνιστεί στην ΜΧ2 στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, ήταν μια καλή προπόνηση για τον δυναμικό αναβάτη.

Άκρως ελπιδοφόρο ήταν και το ντεμπούτο του νεαρού Μάριου Κανάκη στην ΜΧ2 που την επόμενη χρονιά θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ΜΧ2t του πανελληνίου. Ο νεαρός Θεσσαλονικιός μπορεί να μην έχει κλείσει ακόμα τα δεκατρία του, αλλά πάλεψε στα ίσια τον Stanislav Cekleov και στα δύο σκέλη διεκδικώντας την τετάρτη θέση πίσω από τους Ivanov, Hakan και Dimitrov. Τελικά δύο πτώσεις τον έριξαν στην έκτη και έβδομη θέση στο πρώτο και δεύτερο σκέλος αντίστοιχα, φέρνοντας τον νεαρό Μάριο στην έκτη θέση της ΜΧ2 και πρώτο της άτυπης ΜΧ2Τ.

Άτυχος στάθηκε ο Γιώργος Καριώτης σε αυτό τον αγώνα. Στο πρώτο σκέλος δεν ξεκίνησε καλά, πίεσε ανέβηκε μέχρι την όγδοη θέση, αλλά εγκατέλειψε μετά από πτώση. Στο δεύτερο ο νεαρός αναβάτης από την Χαλκιδική προτίμησε να μην συμμετάσχει καθώς η πτώση του, του έφερε ένα μικροτραυματισμό.

Ν. Ζέλλιος                                             Φωτό Lap.bg

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.