Ο αγώνας στο αυτοκινητοδρόμιο Σερρών εκτός από το νικητή στο Mediterranian Trophy έβγαλε και τους πρωταθλητές του πρωταθλήματος βορείου Ελλάδος σε μία χρονιά που όλα κύλησαν ομαλά χωρίς αναβολές και αλλαγές στις ημερομηνίες των αγώνων.

Πρωταθλητές στο βορείου ήταν οι Γιάννης ΤΟΥΡΑΤΖΙΔΗΣ (EXPERT), Δημήτρης ΤΟΥΡΑΤΖΙΔΗΣ (MX1), Νίκος ΔΕΜΕΡΔΕΣΛΗΣ (MX2), Άγγελος ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ (ΟΡΕΝ), Σταυρός ΒΑΓΓΕΛΑΚΑΚΗΣ (ΜΧ-85) και Ιωάννης ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΙΔΗΣ (ΜΧ-65).

Η ΜΧ1 και ΜΧ2 πραγματοποιήθηκαν μαζί καθώς οι συμμετέχοντες στην κατηγορία ΜΧ1 ήταν μόλις έξι. Στην ΜΧ1 νικητής και στα δυο μεικτά σκέλη ήταν ο Δημήτρης ΤΟΥΡΑΤΖΙΔΗΣ κατακτώντας δίκαια και τον τίτλο στην μεγάλη κατηγορία, αν και ο Κωνσταντίνος ΤΣΑΤΣΟΣ που είχε μαθηματικές ελπίδες για τον τίτλο προτίμησε να μην συμμετάσχει στον τελευταίο αγώνα. Ο νεαρός από τη Θεσσαλονίκη βρίσκετε σε ανοδική πορεία και η απόδοση στο φετινό πρωτάθλημα δείχνει ότι θα είναι ένας από τους πρωταγωνιστές του επομένου πρωταθλήματος στην ΜΧ2. Επιστροφή στην δράση για τον τοπικό Βαγγέλη ΤΣΙΑΓΚΑ και μία δεύτερη θέση για τον πάντα ποιοτικό αναβάτη που την επομένη χρονιά θα συμμετέχει σε επιλεγμένους αγώνες. Ο Αλέξανδρος ΒΑΡΔΟΥΛΗΣ είναι μία από τις σταθερές δυνάμεις του χώρου και η φετινή χρονιά ήταν μία δικαίωση για τον ακρίτα αναβάτη που εκμεταλλευόμενος την απουσία του ΤΣΑΤΣΟΥ στον τελευταίο αγώνα κέρδισε ακόμα μία θέση, τερματίζοντας τρίτος στον αγώνα και δεύτερος τελικά στο πρωτάθλημα. Ακόμα μία καλή εμφάνιση και τερματισμός για τον Κοζανίτη Μανώλη ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΔΗ μπροστά από τους Χρήστο ΠΕΡΙΒΟΛΗ και Γεώργιο ΤΣΟΥΓΚΡΑΝΗ με τον αναβάτη από την Κατερίνη να συμμετέχει μονό στο πρώτο σκέλος.

Η κατηγορία ΜΧ2 ήταν η πλέον συναρπαστική με τις ομορφότερες μάχες και στα δυο σκέλη. Πρώτη καρό και νίκη για τον δεκατετράχρονο Μάριο ΚΑΝΑΚΗ στην πρώτη του ολοκληρωμένη εμφάνιση, αφήνοντάς υποσχέσεις για το μέλλον. Ο μικρός της παρέας αν και πιέστηκε και στα δυο σκέλη από τον Γιώργο ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ κατάφερε να κλείσει την παρουσία του στις Σέρρες με μία πρώτη και μία δεύτερη θέση. Πρώτη κάρο σημαία και για τον Δραμινό Ανδρέα ΚΑΡΑΣΑΒΒΑ που στο δεύτερο σκέλος ανέβασε την απόδοση του καταφέρνοντας να είναι ο δεύτερος στο βάθρο. Δυναμική η παρουσία του Γιώργου ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ και στα δυο σκέλη με τον Βεροιώτη να είναι μέσα στους πρωταγωνιστές του αγώνα άλλα να μην καταφέρνει να βρει τρόπο να περάσει μπροστά από τον ΚΑΝΑΚΗ, αυτό στοίχισε στον ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ σε πολύτιμους βαθμούς αφήνοντας τον στην τρίτη θέση του αγώνα και της τελικής βαθμολογίας. Καλή η παρουσία στον αγώνα και των νοτίων Νικολάου ΒΡΕΤΤΟΥ και Στυλιανού ΣΚΟΡΔΑ με τον φετινό πρωταθλητή του νοτίου να είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικός στις αρχές του κάθε σκέλους. Αρκετές διακυμάνσεις είχε η παρουσία του στο φετινό πρωτάθλημα για τον ΚΑΡΙΩΤΗ Γεώργιο που είχε κάρο σημαίες άλλα και ατυχίες με εγκαταλείψεις. Ένας τραυματισμός στα μέσα της εβδομάδας δεν επέτρεψε στον Χαλκιδικιώτης να επαναλάβει τις πολύ καλές του εμφανίσεις στους τελευταίους αγώνες, τερματίζοντας τελικά έκτος πάρα το πρόβλημα στο χέρι του. Ο Νίκος ΔΕΜΕΡΔΕΣΛΗΣ προτίμησε να πάει συντηρητικά και να μην πιέσει πολύ καθώς του αρκούσαν οι τερματισμοί στα δυο σκέλη για τον φέρουν πρωταθλητή στο φετινό πρωτάθλημα.

Στην ΟΡΕΝ ο Δημήτρης ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ δεν άφησε κανένα σημείο αμφισβήτησης και στα δυο σκέλη κατακτώντας την πρώτη θέση στην κατηγορία. Ο Σάββας ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΔΗΣ ήθελε οπωσδήποτε την νίκη και στα δυο σκέλη για να έχει ελπίδες για τον τίτλο άλλα ο ρυθμός του ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ και στα δυο σκέλη ήταν ταχύτατος, αφήνοντάς τον αναβάτη από την Κοζάνη στην δεύτερη θέση. Καλή η παρουσία και του Γιάννη ΔΙΜΤΣΑ με δυο τρίτες θέσεις. Οι βαθμοί από τις δυο τέταρτες θέσεις ήταν αρκετοί για τον Άγγελο ΣΥΜΕΩΝΙΔΗ να κατακτήσει τον τίτλο σε ακόμη μία ώριμη χρονιά. Στο πρώτο σκέλος προσπάθησε να διεκδικήσει την τρίτη θέση άλλα βλέποντας τον ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΔΗ να μην μπορεί να απειλήσει τον ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ έμμεινε στην τέταρτη θέση. Ακόμη μία Guest παρουσία στην κατηγορία ήταν η συμμέτοχη του Αρτινού Φοίβου ΚΟΛΙΟΠΑΝΟΥ. Στην δεύτερη του παρουσία στο πρωτάθλημα πήρε την πέμπτη θέση αφήνοντας πίσω του τον πάντα ποιοτικό Μάκη ΚΩΦΟ από τα Τρίκαλα.

Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε ο Νικόλαος ΚΑΝΕΛΟΠΟΥΛΟΣ και στα δυο σκέλη της ΜΧ-85 κατακτώντας μία νίκη και στο πρωτάθλημα βορείου μετά τον τίτλο στο νότο. Την καλύτερη του εμφάνιση κράτησε για το τέλος ο δυναμικός Σωτήρης ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ανεβαίνοντας στο δεύτερο σκαλί του βάθρου με μία δεύτερη και μία τρίτη θέση. Ισοβάθμια στην τρίτη θέση για την Δέσποινα ΜΑΝΔΑΝΗ και τον Γιώργο ΓΚΑΛΙΠΗ με την ΜΑΝΔΑΝΗ να έχει καλύτερη επίδοση στο δεύτερο σκέλος αφήνοντας εκτός βάθρου τον νεαρό από το νομό Πέλλας. Μία ίωση παραλίγο να στερήσει τον τίτλο στον ο νεαρός Σταύρο ΒΑΓΓΕΛΑΚΑΚΗ από την Αλεξανδρούπολη. Προσπάθησε αρκετά στο πρώτο σκέλος τερματίζοντας στην δεύτερη θέση, ενώ στο δεύτερο προτίμησε άπλα να τερματίσει και να πάρει τους πολύτιμους βαθμούς. Έκτος τερμάτισε ο Αθανάσιος ΔΑΝΟΓΛΙΔΗΣ μπροστά από τους Γεώργιο ΤΙΦΤΙΚΙΔΗ και Ιάκωβο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ.

Δεύτερη παρουσία στο πρωτάθλημα βορείου Ελλάδος και άλλες δυο καρό σημαίες στην ΜΧ-65 για τον Σωτήρη ΦΩΤΑΚΗ. Δεύτερος τερμάτισε ο Βούλγαρος Dan STANKOV, ενώ για την τρίτη θέση οι ισοβάθμησαν οι Ιωάννης ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΙΔΗΣ και Παναγιώτης ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ. Ο ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ήταν ταχύτερος στο πρώτο σκέλος απειλώντας και τον STANKOV, ενώ στο δεύτερο ο ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΙΔΗΣ είχε περισσότερες δυνάμεις κατακτώντας την τρίτη θέση και τον τίτλο. Στην πέμπτη και έκτη θέση τερμάτισαν δυο νεαροί αναβάτες του Ο.Φ.Μ.ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ Σόλων ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΠΟΥΛΟΣ και Χρήστος ΤΙΦΤΙΚΙΔΗΣ που προσπάθησαν να αντεπεξέλθουν στις δυσκολίες του αγώνα, ενώ άτυχος στο πρώτο σκέλος ήταν Κωνσταντίνος ΜΕΡΚΟΥΡΗΣ που εγκατέλειψε νωρίς.

Τέλος στην κατηγορία EXPERT ο Γιάννης ΤΟΥΡΑΤΖΙΔΗΣ πήρε την νίκη και τον τίτλο έχοντας το απόλυτο. Δεύτερος στον αγώνα και στην κατηγορία ήταν ο Κατερινιώτης Αλέξανδρος ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ, ενώ τρίτος στον αγώνα ήταν ο Ροδίτης Φραγκίσκος ΖΟΥΝΗΣ. Ο Δημήτρης ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ πάρα την ίωση του κατάφερε να βρεθεί ένα βαθμό μπροστά από τον Αντώνη ΣΑΓΜΑΛΗ, ανεβαίνοντας στην τέταρτη θέση της τελικής κατάταξης, ενώ έκτος ήταν ο Ευγένιος ΤΣΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ που ήταν ο τρίτος στο πρωτάθλημα.

Αποτελέσματα ΕΔΩ.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.