Οι αγωνιστικές ομάδες της HUSQVARNA συμμετείχαν στον πρώτο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Enduro που διοργανώθηκε από την ΛΕΜΜ στα Μέγαρα την Κυριακή 15 Μαρτίου 2015.
KTM SEE SA T + 3 0 / 210 / 5540640 4 - 6, Plateon street F + 3 0 / 210 / 5547916 10435 Athens, Greece W www.husqvarna - motorcycles.com 1 ος Αρτέμης Σφηνοραλάκης , 3 ος Αλέξανδρος Πολυχρόνης στην κατηγορία EJunior με Husqvarna TE 125

1ος Αρτέμης Σφηνοραλάκης, 3ος Αλέξανδρος Πολυχρόνης στην κατηγορία EJunior με Husqvarna TE 125

Σε έναν άψογο διοργανωτικά αγώνα οι αναβάτες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό διεκδικώντας τις καλύτερες δυνατές θέσεις στις κατηγορίες τους.

Ο πολύ δυνατός ανταγωνισμός αλλά και οι ιδανικές καιρικές συνθήκες χάρισαν πλούσιο θέαμα σε όλους.

Όλοι οι αναβάτες της HUSQVARNA κατάφεραν να τερματίσουν τον αγώνα σημειώνοντας μάλιστα ανταγωνιστικούς χρόνους στις ειδικές διαδρομές.

Στην Ε2 ο Αντώνης Δήμου της HUSQVARNA MOTOACTION #24 οδήγησε τραυματισμένος την Husqvarna TE 250 και τερμάτισε στην 7η θέση με στόχο την συλλογή πολύτιμων βαθμών.

Τραυματισμένος οδήγησε ο Αντώνης Δήμο

Τραυματισμένος οδήγησε ο Αντώνης Δήμο

Στην κατηγορία E Junior ο Αρτέμης Σφηναρολάκης της HUSQVARNA MOTOACTION #41 οδήγησε την Husqvarna TE 125 μοτοσυκλέτα του με στόχο την πρώτη θέση της κατηγορίας του. Ακολουθώντας τις οδηγίες της ομάδας του κατάφερε να κερδίσει τον αγώνα ανεβαίνοντας στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου μετά από δυνατές μάχες με τους συναθλητές του στην κατηγορία νέων.

Στην ίδια κατηγορία 3ος τερμάτισε ο Πολυχρόνης Αλέξανδρος #44 αθλητής της ΕΛΛΗΝΜΟΤΟ πάνω σε μια Husqvarna TE125. Ο Αλέξανδρος οδήγησε με ταχύτητα και προσοχή διεκδικώντας και κερδίζοντας δίκαια μια θέση στο βάθρο με την νέα του μοτοσυκλέτα.

Αρτέμης Σφηνοραλάκη #41

Αρτέμης Σφηνοραλάκη #41

Στην κατηγορία E Senior η ομάδα της HUSQVARNA MOTOACTION παρείχε τεχνική υποστήριξη σε τέσσερεις αθλητές οι οποίοι απόλαυσαν την οδήγηση πανω στις καλύτερες μοτοσυκλέτες και έφεραν σε πέρας τον αγώνα με επιτυχία.Ο αναβάτης που είχε κερδίσει τα περισσότερα του πρωταθλήματα με μοτοσυκλέτες Husqvarna τις περασμένες δύο δεκαετίες, Δημήτρης Τουμπανιάρης #551 κατάκτησε την 2η θέση της κατηγορίας οδηγώντας ταχύτατα μια Husqvarna FE 450.

Στην ίδια κατηγορία με μοτοσυκλέτες Husaberg FE350 τερμάτισαν οι Γερόπουλος Πέτρος #555 7ος, Κουρκουτέλης Αναστάσιος 15ος και Φούνταρης Αχιλλεας 17ος.

Στο Κύπελλο Νοτίου Ελλάδος η ομάδα HUSQVARNA MOTOACTION παρείχε τεχνική υποστήριξη σε όλους τους αναβάτες που συμμετείχαν με μοτοσυκλέτες Husqvarna-Husaberg.

Στην Ε2 ο Καρπούζης Δημήτριος #731 οδήγησε την Husqvarna FE350 πολύ γρήγορα αλλά μια μικρή πτώση τον κράτησε στην 4η θέση της κατηγορίας.

7ος πάνω σε μια Husaberg FE450 τερμάτισε τον αγώνα ο Λιαρόπουλος Κωνσταντίνος #730.

Στον αγώνα αυτόν συμμετείχε και η Πολυτίμη Κυριακοπούλου #61 Husqvarna FE 350 στην κατηγορία γυναικών καταφέρνοντας να τερματίσει δίχως προβλήματα τον αγώνα.

Ευχόμαστε να ακολουθήσουν και άλλες γυναίκες το παράδειγμα της Πολυτίμης και να έχουμε περισσότερες παρουσίες στην κατηγορία EW.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον δεύτερο αγώνα του πανελληνίου πρωταθλήματος enduro την Κυριακή 29 Μαρτίου 2015 στην πόλη της Κατερίνης.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.