Τέλος εποχής του Γάλλου αναβάτη από τα paddocks της IceOne Racing, μετά από 2 συνεχής χρονιές ήρθε η ώρα της αποχώρησης.

Ο πολυνίκης Γάλλος έχοντας αρκετές επιτυχίες ανα τα χρόνια, με αρκετές συμμετοχές σε MXON με την ομάδα της Γαλλίας, όπου θα αγωνιστεί και φέτος στο Red Bud, επιστρέφει στην Yamaha. Αρκετά σταθερός και ταχύς με πολλά καλά αποτελέσματα. Μη έχοντας καταφέρει να πάρει τίτλο έχει όμως 52 βάθρα εκ των οποίων 11 νίκες, 8 στην μεγάλη κατηγορία και 3 στην μικρή. Σίγουρα είναι αναβάτης υπολογίσιμος και ξέρει να φέρνει καλά αποτελέσματα. Μια καλή προσθήκη στο ρόστερ της Wilvo Yamaha πλάι στον Arnaud Tonus.

Α. Πανταζής

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.