Στην ομάδα του Bobby Hewitt επίσημα ο Mitchell Harrison, ύστερα από δυο χρονιά στην Yamalube/Star Racing Yamaha ήρθε η ώρα της αλλαγής.

Mitchell Harrison

Η αλλαγή αυτή τον βρήκε υπό το φορτηγό της Husqvarna πάνω σε μια εργοστασιακή FC250. Η συμφωνία έχει να κάνει με ολόκληρη την χρονιά του 2018 σε Supercross στην Ανατολική περιφέρεια και εν συνεχεία στο Lucas Oil Pro Motocross.

Με μια αξιοπρεπή πορεία τα δυο πρώτα έτη της επαγγελματικής του καριέρας. Έχοντας 10 Top τερματισμούς σε 4 αγώνες του Supercross το 2016 και 10 τερματισμούς στην δεκάδα στα Nationals έδειξε ότι είναι ικανός να οδηγήσει στις ψηλές θέσεις. Το καλοκαίρι στην ανάπαυλα των αγώνων πολλές φήμες τον είχαν δεδομένο για την ομάδα του JGR μια και η Rockstar Husqvarna ήταν σε επαφή με τον Mitchell Oldenburg. Τελικά το νέο αυτό τα διέψευσε όλα. Ο Harrison δήλωσε πως το 2018 είναι η χρονιά του για την βελτίωση και η χρονιά των βάθρων. Με την σειρά του ο Bobby Hewitt έδειξε την χαρά του για την προσθήκη του Harrison στο γκαράζ της ομάδας. Θα είναι πολύ ανταγωνιστικός και έχει τις δυνατότητες για να ανεβάσει την Husqvarna στο βάθρο.

Α. Πανταζής

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.