Η Red Bull KTM επιβεβαίωσε τον Broc Tickle για τον 2018. Ύστερα από την αποχώρηση των Ryan Dungey και Trey Canard με τον Marvin Musquin να μένει μόνος στην ομάδα. Η επιλογή του Broc Tickle φαντάζει η ιδανικότερη στον Roger DeCoster και τους ανθρώπους της KTM.

Broc Tickle

Η μετακόμιση του στα κεντρικά της εργοστασιακής KTM συνεπάγεται και η προσθήκη του στο προπονητικό πρόγραμμα του Aldon Baker όπου ως είναι γνωστό έχει βοηθήσει πολλούς αναβάτες να βελτιωθούν ακόμη και να πάρουν πρωτάθλημα.

Ο 28χρονος αναβάτης έχοντας στο ιστορικό του έναν τίτλο Supercross West το 2011 και πλήθος τερματισμών στο top5 στην μεγάλη κατηγορία αλλά και αρκετά βάθρα. Έχοντας δείξει μεγάλη βελτίωση τα τελευταία έτη αλλά και συνέπεια σε καλούς τερματισμούς, η φετινή χρονιά δεν του πήγε ακριβώς όπως θα ήθελε στο δεύτερο μισό, καθώς έχασε το μισό πρωτάθλημα Motocross με τραυματισμένο ώμο. Πλέον είναι Ready To Race δηλώνοντας παρών στο Monster Energy Cup και το Red Bull Straight Rhythm τον επόμενο μήνα.

Α. Πανταζής.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.