Για δέκατη φορά τα τελευταία δεκατρία χρόνια η χώρα μας θα φιλοξενήσει έναν αγώνα της σειράς του παγκόσμιου πρωταθλήματος ΕNDURO.

ewc logo

Μετά τις Σέρρες που έχει έξι διοργανώσεις, την Καλαμπάκα και την Καστοριά οι αναβάτες του παγκόσμιου θα ταξιδέψουν στην χώρα μας με προορισμό τα Γρεβενά για τον τρίτο γύρο του FIM ΕNDURO World Championship 2016 στις 20-22 Μαΐου. Σε μια μεταβατική περίοδος που ξεκινούν να αλλάζουν πολλά, τόσο οργανωτικά όσο και σε θέμα προσώπων, στις πραγματικά δύσκολες οικονομικές συγκυρίες που ζει η χώρα μας τα τελευταία χρόνια βρέθηκαν οι απαιτούμενες δεσμεύσεις για να συνεχίσει να διοργανώνεται ένας αγώνας του παγκόσμιου μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα.

Ο Μοτοσυλετιστικός Όμιλος Γρεβενών με ιστορία 26 ετών έχοντας βγάλει πολλούς πανελλήνιους πρωταθλητές θέλει να συνεχίσει την καλή παράδοση των προηγούμενων αγώνων που έγιναν στην χώρα, έχοντας την γνώση και την εμπειρία από τους 30 πετυχημένους αγώνες που έχει διοργανώσει στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ΕNDURO όλα αυτά τα χρόνια. Είναι σίγουρο ότι τα μαγευτικά τοπία της περιοχή στην πυκνή βλάστηση των βόρειων κορυφών της Πίνδου συνδυασμένη με τους ποταμούς Γρεβενιώτη και Βενέτικου μαζί με άλλους παραποτάμους του Αλιάκμονα θα γεμίσουν εικόνες ανεκτίμητης άξιας σε όσους βρεθούν στην περιοχή αλλά και θα δοκιμάσουν τις ικανότητες των καλύτερων αναβατών του κόσμου.

12309091_942302279181978_116712110_n

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.