Ο Adam Bailey του AUS-X Open έκανε γνωστή σήμερα την συμμετοχή του Dean Wilson για το event που θα λάβει μέρος στο Sydney, 11-12 Νοεμβρίου.

Dean Wilson

Ύστερα από την επιτυχημένη συμμετοχή του με την ομάδα της Μεγάλης Βρετανίας βοηθώντας την να κατακτήσει το πρώτο της βάθρο από το μακρινό 1997, μαζί με τους Chad Reed, Justin Brayton και Jason Anderson θα προσφέρουν στο Αυστραλιανό κοινό πλούσιο θέαμα αμερικανικού αέρα, παρουσιάζοντας σκληρές μάχες και προσφέροντας μοναδικές συγκινήσεις στους φίλους του αθλήματος. Όπως πάντα θα έχουν να αντιμετωπίσουν τους κάθε χρόνο ετοιμοπόλεμους και πιο βελτιωμένους τοπικούς αναβάτες. Γνωστή η Αυστραλία για το πρωτάθλημα Supercross όπου αρκετοί αναβάτες του AMA κατά καιρούς έχουν κάνει ολοκληρωμένες συμμετοχές.

Ο ίδιος δήλωσε τον ενθουσιασμό του για την εμφάνιση του ως αγωνιζόμενος στο AUS-X Open και προσδοκώντας μάλιστα να κατακτήσει την νίκη στο σπίτι του πρωταθλητή Chad Reed.

Α. Πανταζής

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.