Η Johansson MPE Yamaha Racing που θα είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος της Yamaha στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Enduro ανακοίνωσε τους αναβάτες της για την φετινή χρονιά.

Tο μεγάλο όνομα στην ομάδα και ο μόνος αναβάτης σε κύρια κατηγορία θα είναι ο Φινλανδός παγκόσμιος πρωταθλητής Eero Remes που μετά την αποχώρηση του από την ΤΜ έκλεισε μία καλή συμφωνία θέτοντας υψηλούς στόχους.

Τις τελευταίες εβδομάδες ο Remes βρέθηκε στην Ισπανία δοκιμάζοντας τα μοντέλα της Yamaha μένοντας ευχαριστημένος αλλά χωρίς να έχει καθοριστεί ακόμα σε ποια κατηγορία θα αγωνιστεί.

Πρωταγωνιστικό ρολό θα έχει η σουηδική εταιρία και στις μικρές κατηγορίες έχοντας πολύ ποιοτικές μονάδες σε Junior και Youth.

Στην Junior οι Wil Ruprecht και Alex Walton είναι δυο πολύ καλοί αναβάτες που θα πρωταγωνιστήσουν. Ο Αυστραλός Wil Ruprecht στην μοναδική του συμμετοχή στο περσινό πρωτάθλημα άφησε άριστες εντυπώσεις δικαιώνοντας το πολύ καλό βιογραφικό του, ενώ ο Βρετανός Alex Walton ανέβασε στους τελευταίους αγώνες την απόδοση του φτάνοντας κοντά στο να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα. Μαζί του στην κατηγορία θα βρίσκετε και ο Εσθονός Priit Biene.

Στην Youth-125 θα ριχτούν οι Σκανδιναβοί Marcus Adielsson και Hugo Svärd. O Σουηδός Marcus Adielsson μετά από μέτρια χρονιά με πολλές ατυχίες θέλει να δικαιώσει την επιλογή του Joakim Johansson που τον κράτησε στην ομάδα, ενώ ο Φινλανδός θα προσπαθήσει να προσαρμοστεί γρήγορα στις νέες συνθήκες. Η Johansson MPE θα έχει εκπροσώπηση και στην νεοσύστατη κατηγορία World Cup Senior με τον Σουηδό Patrik Andersson.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.