Στην θέση του Ken Roczen θα είναι για το πρωτάθλημα Lucas Oil Pro Motocross ο Christian Craig.

Christian Craig

Ο αναβάτης της Geico Honda δέχθηκε την ευχάριστη κλήση σε μια άσχημη περίοδο για το HRC για να αντικαταστήσει τον τραυματία Ken Roczen. Όπως δήλωσε ο ίδιος είναι κάτι πολύ ευχάριστο που του δίνεται η ευκαιρία να οδηγήσει για το HRC και θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό για να κάνει την ομάδα και τον ίδιο τον Ken Roczen χαρούμενους. Ο στόχος του είναι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα πολύ καλά προετοιμασμένος και στους πρώτους αγώνες να καταφέρει να βρει τον ρυθμό που χρειάζεται η κατηγορία των 450cc.

Να σημειωθεί πως ο Craig δεν είναι άγνωστος στην μεγάλη κατηγορία, καθώς αγωνίστηκε στα 450 στο πρωτάθλημα Motocross τις χρονιές 2009, 2011, 2012, 2013 με καλύτερη θέση την 7η της γενικής κατάταξης στο Freestone το 2011.

Η ομάδα είναι χαρούμενη από πλευρά της με την έκτακτη προσθήκη του Christian Craig. Έχει δείξει καλά στοιχειά επάνω στην μεγάλη μοτοσυκλέτα τα προηγούμενα έτη και δείχνει να είναι ο ιδανικός για αυτή την θέση.

A. Πανταζής

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.