Το νέο για τον Αυστραλό και την εργοστασιακή ομάδα της Honda στο ΑΜΑ έγινε πλέον γνωστό, με την υπογραφή πολυετούς συμβολαίου από τον Hunter Lawrence με την Geico Honda.

honda geico

Θα συμμετάσχει στο Monster Energy Supercross όπως επίσης και στο Lucas Oil Pro Motocross ξεκινώντας το 2019 και μέχρι το 2021. Για το 2018 θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην MX2 του παγκοσμίου πρωταθλήματος αλλάζοντας όμως ομάδα. Πλέον θα είναι στην Team Honda 114 Motorsports η οποία είναι η ομάδα του Giacomo Gariboldi.

Ο Lawrence ήταν μέλος της εργοστασιακής Suzuki η οποία φημολογείται ότι από την νέα χρονιά θα αποτελεί παρελθόν τόσο στην MX2 όσο και στην MXGP. Με δηλώσεις του δήλωσε τιμή να είναι μέλος της Geico Honda δεδομένου τους αθλητές που έχουν περάσει από την ομάδα. Συμπληρώνοντας είπε ότι η οικογένεια του έχει δώσει τα πάντα για να φτάσει σε αυτό το σημείο και είναι κάτι πολύ μεγάλο για τον ίδιο το να υπογράψει με την Geico.

Σύμφωνα με τον Dan Betley τον team manager της Geico, οι διαπραγματεύσεις άρχισαν πριν τον αμερικανικό γύρο του MXGP. Ανακοινώθηκε ότι μαζί με την υποστήριξη του Hunter Lawrence το 2018 από την Geico η αμερικανική ομάδα θα στηρίξει και την Team 114 Motorsports Honda η οποία είναι μια αδελφική ομάδα της Geico στον χώρο του παγκοσμίου.

Α. Πανταζής

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.